Predstavitvena informacija

Električni skiro – priljubljeno prevozno sredstvo v svetu poslovnežev

Kaj je videti še lepše od poslovneža v kravati? Poslovnež v kravati na električnem skiroju, ki svobodno »skirca« po mestnih ulicah.
Fotografija: Z električnim skirojem boste točko B dosegli hitreje. Foto: stock.adobe.com
Odpri galerijo
Z električnim skirojem boste točko B dosegli hitreje. Foto: stock.adobe.com


Temperature se višajo, sonce bo z vsakim dnem bolj pripekalo in kmalu bomo izžarevali poletno energijo, polno svobode, avantur in migetajočega »šminkerstva«. Kljub neomejenosti, ki nam jo poletno vreme ponuja v prostem času, se ne moremo izogniti službenim opravkom, in to prav v največji vročini.

Vsakdanja rutina nas omejuje
Hitenje v službo, gneča na cesti, sedenje v avtomobilu, slab zrak, dolg sprehod od parkirišča do pisarne, uf, saj res, sestanek, drvenje do avta in na drug konec mesta, klima v sejni sobi ne dela, nazaj v službo, iskanje parkirišča, spet za mizo, poslovno kosilo tri ulice stran, ni prostega parkirnega mesta poleg restavracije, nervoza, zamujanje … Vsak dan. Vam je znano?

Vsak od nas se vsakodnevno trudi optimizirati delovnik, da bi nam ostalo čim več prostega časa za najbližje. Pa nam to uspeva z rutino, ki jo dan za dnem ponavljamo? Ste kdaj razmišljali, kako lažje bi potovali skozi ure, če bi imeli več svobode?

Vpeljite več svobode v svoj vsakdan
Nešteto opravkov nas utesnjuje in daje občutek, da ne zaužijemo dneva tako, kot bi morali. Nenehno hitenje z avtomobilom od pisarne do sestankov in poslovnih kosil nas omejuje. Več kot tretjino svojega življenja presedimo. Zakaj v svoj vsakdan ne bi vpeljali česa novega, s čimer bi svobodno dohajali vse opravke in hkrati tudi migali?

Omislite si električni skiro.

Med poslovnežni je električni skiro postal pravi trend. Foto: stock.adobe.com
Med poslovnežni je električni skiro postal pravi trend. Foto: stock.adobe.com


Električni skiro – svobodno, eko, ceneje
Električni skiro je prevozno sredstvo, s katerim lahko prihranimo. Je definitivno cenejši od avtomobila in v primerjavi z javnim prometom ponuja več zasebnosti. Z vožnjo z električnim skirojem skrbimo tako za svojo postavo kot za okolje. Vdihavamo svež zrak, se izogibamo javnim bacilom na mestnih avtobusih in spoznavamo svoje mesto do prav vsakega kotička.

VEČ O PREDNOSTIH ELEKTRIČNIH SKIROJEV

Samo predstavljajte si ta mir, ko se zjutraj zbudite, počasi in z užitkom pojeste zajtrk ter posrebate svojo kavo, poskrbite za urejen videz, si nadenete obleko, fit srajco in kravato, pograbite električni skiro in se z vetrom v laseh odpeljete v službo.

Svobodno in prefrigano se izognete gneči na cesti in živčnim voznikom, ki trobijo v nastali koloni. Na poti vas zbudi svež zrak, prebudite še zadnje zaspane celice, ki se niso zbudile do zdaj, saj vam med vožnjo s skirojem dela celo telo, četudi na prvi pogled ni videti tako.

V pisarno vstopite urejeni, z »vabljivo« razmršeno frizuro, ki se odlično prilega vaši obleki, sodelavke zastanejo in ne morejo umakniti pogleda od vas. Ste nasmejani, sproščeni … Bolj, kot če bi 20 minut na poti v službo v avtomobilu izgubljali živce.

Čez dve uri se odpravite na sestanek. Električni skiro se je ta čas polnil poleg vaše delovne mize, zato ga preprosto zgrabite in že ste na svežem zraku. Brez iskanja avtomobila in brez zatohlega zraka, ko se vanj usedete. Odpeljete se tri ulice stran in že ste pred poslovno stavbo, ko vas najbolj razveseli dejstvo, da lahko pozabite na iskanje parkirišča za jeklenega konjička – skiro namreč odnesete kar do pisarn. Po sestanku si nadenite torbo na ramo in odhitite na kosilo brez stresa, brez znoja in z veliko dobre volje.

Vaše novo prevozno sredstvo ni le praktično, temveč tudi prijazno do okolja. Foto: stock.adobe.com
Vaše novo prevozno sredstvo ni le praktično, temveč tudi prijazno do okolja. Foto: stock.adobe.com


Bere se svobodno in tako tudi je. Naredite spremembe v svojem življenju že zdaj in izkusite prednosti električnega skiroja.

Več iz rubrike

Glavo gor – to je porsche!

Nisem avtomobilistični novinar. Nikdar v življenju še nisem vozil porscheja. Do zdaj. Zato vam ne morem povedati, kako je voziti porscheja cayenna v primerjavi z BMW X6, audijem Q8 ali lamborghinijem…

Finski zaliv je kot ljubljanska obvoznica

Želimo blago. Sadje iz tropskih držav. Poceni kitajsko blago. Nafto z Bližnjega vzhoda. Večina dobrin do nas pripluje. Pri tem seveda ne pomislimo na morebitna tveganja in vpliv na okolje oziroma mor…

Avtomobilske znamke, ki zasledujejo cilj brezemisijske mobilnosti

Tradicionalne avtomobilske znamke so pod pritiskom zaradi želje prebivalstva po okolju prijaznejših jeklenih konjičkih. Z vlaganji v elektromobilnost pa jih je izzvala še Kitajska. Kako največji proi…

Nove oblike urbane mobilnosti

Pešcem se na mestnih ulicah pridružujejo drugačne oblike prevoznih sredstev, ki jih napajajo električne baterije. Nekateri meščani se z novimi prevoznimi sredstvi ne strinjajo in so mnenja, da ne sod…