Predstavitvena informacija

Dobrodošli v pametni pisarni

Vas je kdaj na poti ali doma zaskrbelo, da ste v pisarni pozabili izklopiti luči ali pa ste na službenem računalniku pozabili dokumente, ki jih boste zjutraj potrebovali na sestanku pri poslovnih partnerjih? Skrbi so odveč: tu je inovativna in celovita rešitev.
Fotografija: S pametno pisarno so vaši podatki in poslovni prostori varni. Foto: Getty Images
Odpri galerijo
S pametno pisarno so vaši podatki in poslovni prostori varni. Foto: Getty Images


Telekom Slovenije namreč predstavlja NEO, platformo za pametno življenje, ki omogoča, da na enem mestu združite vso svojo poslovno komunikacijo ter vsakodnevno poslujete varno, učinkovito in varčno.

Varna pisarna za vašo brezskrbnost
Tako v delovnem času kot zunaj njega je dobro imeti nadzor nad poslovnimi prostori. Platforma NEO omogoča, da ste o morebitnih neprijetnih pripetljajih ali nesrečah, ki se zgodijo, ko vas ni tam, pravočasno obveščeni in lahko ustrezno ukrepate. Če se, na primer, sredi noči sproži senzor gibanja, lahko s pomočjo zunanjih in notranjih kamer preverite, kaj se dogaja. Senzor vas tudi obvesti o morebitnem izlivu vode ali uhajanju dima ter vas opozori, če ste okna ali vrata pozabili zapreti. 

Vse za učinkovito pisarno
Kadar ste nekaj dela prinesli domov ali nenadoma potrebujete hiter dostop do datotek, ki jih imate shranjene nekje drugje, uporabite storitev v oblaku, ki je vključena v programski paket Office 365. Ta vam kjer koli in kadar koli omogoča varen dostop do vseh vaših datotek tudi brez internetne povezave. 


Ste novi v poslovnem svetu?
K vaši spletni prepoznavnosti bodo pripomogli na Telekomu Slovenije, kjer vam postavijo spletno stran na ključ ter poskrbijo za registracijo spletne domene, ki jo lahko pozneje nadgradite in spremenite v spletno trgovino. To bo tudi olajšalo vašo poslovno komunikacijo, saj boste e-pošto pošiljali s svojega poslovnega e-naslova in si tako zagotovili večjo verodostojnost pri svojih strankah, kakor če bi z njimi komunicirali npr. prek Gmaila. Če niste prepričani, ali so vsi izdani računi v skladu z zakonodajo, pa vam za prenos podatkov na FURS zagotovijo tudi spletno blagajno za hitro in enostavno izdajanje računov.

Varčna pisarna v vsakem trenutku
Ste se prepozno spomnili, da ste v pisarni pustili prižgane luči? Mobilna aplikacija NEO k sreči omogoča tudi enostaven vklop ali izklop luči in drugih naprav, ki so priključene na pametno vtičnico. Tako boste varčevali z energijo ter prihranili pri računu za elektriko.

Upravljajte TV- in druge vsebine z glasom v slovenskem jeziku
V svetu platforme za pametno življenje NEO boste pametne naprave ter spremljanje in iskanje TV- in drugih vsebin enostavno upravljali z glasovnimi ukazi. Dodatna prednost platforme pa je, da lahko to počnete v slovenščini. Že ena beseda bo tako, na primer, dovolj, da dostopate do videotek in drugih TV-vsebin ali si ogledate vsebine, ki ste jih zamudili v zadnjih sedmih dneh.

Več iz rubrike

mobilnost

Avtomobilske znamke, ki zasledujejo cilj brezemisijske mobilnosti

Tradicionalne avtomobilske znamke so pod pritiskom zaradi želje prebivalstva po okolju prijaznejših jeklenih konjičkih. Z vlaganji v elektromobilnost pa jih je izzvala še Kitajska. Kako največji proi…

mobilnost

Nove oblike urbane mobilnosti

Pešcem se na mestnih ulicah pridružujejo drugačne oblike prevoznih sredstev, ki jih napajajo električne baterije. Nekateri meščani se z novimi prevoznimi sredstvi ne strinjajo in so mnenja, da ne sod…

mobilnost

4 znamenitosti sosednjih držav, ki jih morate videti vsaj enkrat v življenju

Odkrivanje novega in neznanega je bilo vedno v človekovi naravi. Z vse večjo dostopnostjo potovanj si želimo potovati še večkrat, dlje in na vedno bolj eksotične destinacije. Svoje profile na družabn…

mobilnost

Mobilnost: Brez sprememb nam niti trije planeti ne bodo dovolj

Prihodnost mobilnosti je tukaj. Zagotovo bo elektrificirana, kemična industrija jo bo deloma razogljičila, več bo souporabe vozil, vlaki in druge vrste javnega prevoza se bodo modernizirali in pohitr…