Predstavitvena informacija

Za hitrejše okrevanje po epidemiji

Slovenska podjetja že dolgo niso bila postavljena pred tako resne izzive, kot jih je prinesla pandemija. Kako se izvleči iz te krize?
Fotografija: Rešitev za prihodnost poslovanja ponujajo v banki Nova KBM, ki je z namenom, da bi pomagala prav mikro podjetjem, pripravila preprost in hitri kredit Smart Business zNova. FOTO: GettyImages
Odpri galerijo
Rešitev za prihodnost poslovanja ponujajo v banki Nova KBM, ki je z namenom, da bi pomagala prav mikro podjetjem, pripravila preprost in hitri kredit Smart Business zNova. FOTO: GettyImages

Pandemija bolezni covid-19 je marsikatera podjetja pripeljala v stanje, kot so ga doživeli v finančni krizi leta 2008. Največje breme so na svojih ramenih občutila majhna in mikro podjetja, ki za razliko od večjih nimajo dovolj finančnih rezerv, da bi lahko tudi v naslednjih mesecih poslovala brez skrbi. Dolgotrajna kriza je marsikoga potisnila na rob, številni pa z veliko negotovostjo zrejo v prihodnost svojega poslovanja.Kriza je najbolj udarila gostinsko in turistično panogo, zmanjšanje prihodkov pa so občutili še v številnih drugih storitvenih dejavnostih. Zato se marsikateri podjetnik v skrbi za svojo finančno prihodnost in v želji po ohranjanju delovna mesta svojih zaposlenih sprašuje: Kako naprej? Kako začeti znova?

Z novim kreditom Smart Business zNova lahko nadaljujete svoje podjetniške sanje. FOTO: GettyImages
Z novim kreditom Smart Business zNova lahko nadaljujete svoje podjetniške sanje. FOTO: GettyImages

Čas je za nov finančni pospešek


Prva misel pri iskanju konkretne finančne pomoči je bančni kredit, vendar številni podjetniki, ravno zaradi slabih bilančnih podatkov iz leta 2020, niso kreditno sposobni. Zapadli so v začaran krog finančnih tegob, saj brez kredita ne morejo premostiti svojih težav.

Rešitev za prihodnost poslovanja ponujajo v banki Nova KBM, ki je z namenom, da bi pomagala prav mikro podjetjem, pripravila preprost in hitri kredit Smart Business zNova, s katerim bodo lahko nadaljevali svojo podjetniško zgodbo in tako uresničili svoje cilje.
 

Zakaj je kredit Smart Business zNova pravi izhod iz krize?


Pri banki Nova KBM znajo prisluhniti svojim strankam tudi takrat, ko se znajdejo v težjih situacijah. Zato je njihova ponudba za kredit prilagojena trenutnim razmeram, saj bodo ob sklenitvi upoštevali bilančne podatke za leto 2019, torej za obdobje, ko na bilanco podjetij še ni vplivala epidemija.

Kredit Smart Business zNova mikro podjetjem omogoča, da začnejo znova – z do 7000 evrov kredita, za obdobje do 24 mesecev in z mesečnim obročnim odplačevanjem. Kredit izplačajo na poslovni račun, odprt pri Novi KBM.

S kreditom Smart Business zNova lahko naredite prvi pomemben korak za izhod iz krize. FOTO: GettyImages
S kreditom Smart Business zNova lahko naredite prvi pomemben korak za izhod iz krize. FOTO: GettyImages

 
Tudi Lora in Primož zaupata Novi KBM FOTO: Nova KBM
Tudi Lora in Primož zaupata Novi KBM FOTO: Nova KBM


Smart Business – prva izbira za mikro podjetja in samostojne podjetnike


Nova KBM je pravi partner mikro podjetjem, ki želijo uresničiti svoje sanje. Njihov paket Smart Business je namreč osnovan tako, da omogoča lažje in učinkovito poslovanje. V svojem paketu ponujajo pametne storitve, s katerimi boste lažje dosegali še bolj vrhunske rezultate.
 

Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM
 
 

Več iz rubrike