WEBSI - Spletna trgovina Skaza najboljša

Na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI je bila spletna trgovina Skaza uvrščena na prvo mesto v kategoriji spletne trgovine in tako prejela naslov najboljše spletne trgovine v Sloveniji leta 2018.
Fotografija: Arhiv podjetja
Odpri galerijo
Arhiv podjetja

Spletno trgovino Skaza so v prenovljeni podobi predstavili javnostim februarja 2018. Ta zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo, »mobile friendly design« ter sodobne marketinške pristope. Predstavitev izdelkov v spletni trgovini vključujejo videi in drugi interaktivni gradniki. Komunikacijo s strankami aktivno povezujejo z drugimi družbenimi omrežji in tako v digitalnem svetu nastopajo v celostni podobi.

Ekipa Skaza se je na tekmovanje WEBSI prijavila z izhodiščem projekta – združiti, povezati in preplesti spletno stran z vsemi njenimi vsebinami v celoto. Cilj spletne strani je uporabnike ozavestiti, da so izdelki podjetja, razdeljeni v segmenta Home in Outdoor, plod odlično pozicioniranega mednarodnega proizvodnega podjetja. Ob tem pa želijo dvigniti zavedanje tudi B2B partnerjev, da v podjetju vlaganja v raziskave, razvoj in inovacije na koncu procesa znajo uresničiti z izjemnimi izdelki in rešitvami na trgu končnih porabnikov.

V uresničevanje ciljev digitalne prisotnosti in s tem tudi rasti spletne prodaje v Skazi uspešno vključujejo tudi njihove partnerje, distributerje in druge posrednike na tujih trgih, povedo iz podjetja.

Več iz rubrike

aktualno

Britanci sproščajo ukrepe, a niso vsi prepričani da bodo »preživeli«

Velika Britanija se je po treh mesecih karantene počasi odpira, medtem pa lastniki podjetij ne vedo ali bo gospodarstvo dejansko tudi zaživelo.

aktualno

V Piranu poka po šivih

Čeprav so hoteli v piranski občini v juniju zabeležili skoraj dve tretjini manj nočitev kot pred enim letom, te dni »pokajo po šivih«.

aktualno

Christine Lagarde: Čakajo nas globoke spremembe v svetovni ekonomiji

Gospodarska koronakriza, bo povzročila globoke spremembe v svetovnem gospodarstvu, je dejala Christine Lagarde, vodja Evropske centralne banke (ECB).

aktualno

Parlamentarno pot začenja paket ukrepov za drugi val epidemije

Odbor DZ za delo ima danes na dnevnem redu seje predlog novega interventnega zakona, katerega cilj je omiliti in odpraviti posledice epidemije covida-19 za državljane in gospodarstvo.

Komentarji: