Vojaški tabor za študente in dijake

Slovenska vojska tudi letos organizira dvotedenski vojaški tabor za študente in študentke ter polnoletne dijake in dijakinje.
Fotografija: 80 udeležencev se bo lahko preizkusilo v vojaškem poklicu. Foto: Jure Eržen/Delo
Odpri galerijo
80 udeležencev se bo lahko preizkusilo v vojaškem poklicu. Foto: Jure Eržen/Delo

»Kdor želi spoznati delo Slovenske vojske, s poudarkom na terenskem usposabljanju, in preizkusiti, iz kakšnega testa je, ali pa potrebuje pomoč pri poklicnem odločanju, naj se prijavi,« vabijo v vojski. Prijavnico s potrdilom o šolanju pričakujejo do 19. marca, prostora je za 80 udeležencev.

Tabor bo v začetku julija v vojašnici na Bohinjski Beli in v njeni okolici ter na vadišču Poček. Več informacij bodite TUKAJ.

Več iz rubrike

aktualno

Od 345 milijonov, unovčenih za 13,5 milijona evrov turističnih bonov

Prebivalci Slovenije so doslej unovčili 100.000 turističnih bonov v skupni vrednosti 13,5 milijona evrov, je sporočila Finančna uprava RS (Furs).

aktualno

Novo stanovanje v Avstriji stane deset letnih plač

V mednarodni primerjavi so najemnine na Dunaju še vedno razmeroma nizke, kaže Deloittova študija.

aktualno

Hude posledice za milenijce in generacijo Z

Deloittova raziskava razkriva »odporno generacijo«: covid-19 prinaša hude posledice za milenijce in generacijo Z, a ti v njej vidijo priložnost za razmislek in ukrepanje.

aktualno

Poslujte sodobno z uporabo naprednega paketa

Digitalne storitve vsak dan znova dokazujejo, da so dobrodošla rešitev za naš natrpani vsakdan. Z njihovo pomočjo se lahko opravkov lotimo kar od doma ali med potjo; vse, kar potrebujemo, so le račun…

Komentarji: