Predstavitvena informacija

Končno prava novica za slovenske podjetnike

Vsem podjetnikom, ki berete ta zapis in delate v raznolikih vodah, je skupno eno – vaš urnik je povsem natrpan.
Fotografija: Poslovanje si lahko olajšate z mBills POS. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Poslovanje si lahko olajšate z mBills POS. FOTO: Getty Images

V napornem dnevu usklajujete mnoge aktivnosti, ki so nujne za ohranjanje poslovanje. A posel si lahko vsaj nekoliko  in dnevni iztržek gotovine na poslovni račun položite praktično kadarkoli – ne da bi se prilagajali delovnemu času bank. In kaj je najbolje? To lahko storite povsem varno in ugodno.

Tudi vi poslujete z gotovino in želite po koncu delovnika iztržek gotovine položiti na svoj poslovni račun? Zdaj lahko to storite povsem varno in ne da bi lovili odpiralni čas bank.
 

Ne zapravljajte časa

 
Kot podjetnik imate v svojem dnevu ogromno obveznosti in zadnje, kar si želite, je to, da na koncu dneva lovite odpiralni čas bank – vse samo zato, da bi položili dnevni iztržek gotovine. Banke se zaprejo že okoli 16. ali 17. ure, vi pa morate zaradi tega prej zapustiti delovno mesto. Čas, ki bi ga sicer porabili za svoj posel, tako porabite za čakanje v dolgih vrstah. To pa res ni produktivno, kajne?

Nikoli več vam ne bo treba čakati v vrsti na banki!

 
Da, prav ste prebrali! Poslovanje si lahko olajšate z mBills POS. Gre za brezplačno mobilno aplikacijo, ki sodobnim podjetnikom omogoča ugoden polog gotovinskih dnevnih iztržkov na vseh prodajnih mestih Petrol. Tako se le ustavite na najbližjem Petrolu in gotovino na svoj poslovni račun položite kadarkoli: vse dni v tednu, ne da bi vas skrbelo za varnost med prenosom, parkirno mesto in dolgo pot do banke.
 

Brez začetnih stroškov in naročnine

 
Aplikacija mBills POS nima začetnih stroškov in naročnine, provizija za polog gotovine je določena s pogodbo, še vedno pa je ugodna in dostopna. Denar, ki ga položite z mBills POS, je na vašem računu skladno z urnikom plačilnega prometa – še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan. Predaja iztržka je mogoča brez dodatne identifikacije tudi pri višjih zneskih. S hitrim postankom na Petrolu le predate gotovino in pokažete QR kodo. Preprosto, kajne?


 

Naročnik oglasne vsebine je mBills 

Več iz rubrike