Predstavitvena informacija

Varčevalci (p)ostajajo poraženci tudi v prihodnjem desetletju

Zaradi odločitev centralnih bank gre kupna moč našega denarja čedalje bolj strmo navzdol. Kako v prihodnjem desetletju ne samo ohraniti kupno moč, temveč tudi dosegati lepe donose?
Fotografija: FOTO: Panta rei
Odpri galerijo
FOTO: Panta rei

Pretekli mesec je ameriška centralna banka spremenila svojo politiko glede inflacije. Odslej ne bodo več zasledovali cilja 2-% inflacije, ki jo merijo vsako leto posebej, ampak bodo namesto tega zaradi nižje inflacije v preteklih letih poskušali to »nadomestiti« z višjimi stopnjami inflacije v prihodnje. 

To pomeni, da lahko pričakujemo še več tiskanja denarja in še leta in leta obrestnih mer okrog ničle. Seveda ta politika ni pomembna le za ZDA, temveč močno vpliva tudi na vse druge valute vključno z evrom. 

Posledice so seveda dolgoročne ... 

Zaradi recesije in obrestnih mer, ki so že tako in tako na ničli ali celo negativne, centralne banke lahko samo še tiskajo denar. V njihovem arzenalu žal ni ostalo nobeno drugo pomembno orožje za boj proti recesiji. 

Varčevalci bodo zaradi višje inflacije vse bolj izgubljali svojo kupno moč, saj bodo bančne obrestne mere ostale blizu ničle.
Da bi se lahko pametno odzvali na to stanje, mednarodni bestselling avtor Robert Rolih za vas 24. septembra ob 20.30. uri pripravlja spletni seminar v živo, ki bo za vas brezplačen. Kliknite tu in se brezplačno prijavite! 

O čem bo govoril: 
  • Kako v teh negotovih časih ne samo ohraniti kupno moč, ampak dobiti tudi izjemne donose na svoje vložke?
  • Zakaj imamo na trgu največje nesoglasje med gospodarsko realnostjo in borznimi trgi v zgodovini?
  • Zakaj klasični naložbeni portfelj (mešanica delnic in obveznic) v naslednjem desetletju zelo enostavno lahko odpove in kateri so ključni dodatki, ki vam lahko pospešijo donose ter zagotovijo dodatno varnost?
  • Kateri so najboljši finančni produkti za čas, ki prihaja (pomembno: to zagotovo niso produkti, ki jih priporočajo finančni      svetovalci, banke in finančna industrija)?
  • Sedem ključnih smernic za delo z denarjem in vlaganje v turbulentnih časih.
Poleg tega vam bo Robert na webinarju razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prisluženi denar.  

Webinar bo v živo 24. septembra ob 20.30. uri . Vse, kar potrebujete za udeležbo, je spletna povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!
 
O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju pa prihajajo iz več kot 40 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, leta 2015 je bil izbran za evropskega javnega govorca leta po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Oder si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.
 
 

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

 

* Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so zgolj iz ponazoritvenih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem z ustrezno licenco.

Več iz rubrike