V Združene arabske emirate in ZDA po nove poslovne partnerje

SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji organizira poslovne prireditve, na katerih lahko svoje podjetje, izdelke in rešitve predstavite tujim partnerjem.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

V času zasedanja COP28 – Konference Združenih narodov o podnebnih spremembah 2023 bodo v Dubaju predsedniki držav, vlad in predstavniki poslovne skupnosti večine držav sveta. Podjetja, ki se želite predstaviti na tem trgu, vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji v času zasedanja COP28. V Slovenski poslovni hiši v Dubaju in Zeleni coni COP28 bodo od 5. do 7. 12. 2023 Digitalni in zeleni inovativni dnevi, v okviru katerih bodo organizirani tematski dogodki: 5. 12. 2023 na temo energetike in krožnega gospodarstva, 6. 12. 2023 pa na temo trajnostnega transporta in mest prihodnosti ter urbanizacije, okolja in transporta. Prijavite se lahko do 17. 11. 2023.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.