V soboto na Bledu že 8. dobrodelni golfski turnir Anžeta Kopitarja

To soboto bo na Bledu že osmi dobrodelni golfski turnir na tradicionalni lokaciji igrišča Royal Bled, ki ga skupaj organizirata slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar in podjetnik Joc Pečečnik. Do danes so na teh turnirjih skupaj v dobrodelne namene zbrali 329.361 evrov.
Fotografija: Pixabay
Odpri galerijo
Pixabay

Prizadevanje Kopitarja in Pečečnika bodo podprli ekipa AK11 skupaj s številnimi športnimi imeni ter mnogimi prijatelji in podjetniki iz kroga poznanstev Pečečnika in njegove skupine Interblock.

Med športniki so pri Interblocku v ospredje postavili nogometaša Jana Oblaka, košarkarja Gorana Dragića, smučarja Filipa Flisarja, nekdanjo smučarko Tino Maze ter tudi švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, ki so med drugimi podprli projekt.

Organizacijo in glavno pokroviteljstvo je tudi letos prevzel Pečečnik, s svojimi prispevki pa so dogodek podprla številna uspešna slovenska podjetja (Akron, Akrapovič, Accentec, akademski slikar Roman Slekovec, Adriatic Slovenica, Cargo Partner, Conditus, Cvetličarna Khaya, Decor Design, Dr. Glass, DZS, Golfarna, Golf igrišče Royal Bled, In.Co Invest, Interblock, Krili, Kirurgija Bitenc, Makplast, MennYacht, Milsped, Mit, NLB, Plastika Skaza, Pohištvo Novak, POS Elektronček, Riko, Star Travel, Slovenian Business Club, Summit Avto, Vzajemna) ter druga znana imena, kot so filmski in televizijski igralec, režiser in stand up komik Branko Đurić Đuro, skupina Kvatropirci in kvartet Ars Lumina, posebna zahvala gre tudi slovenskemu predsedniku Borutu Pahorju, so še zapisali pri Interblocku.

Z zbranimi sredstvi bodo pod okriljem ustanove Rdeča žoga, Fundacije SBC, na pomoč priskočili socialno ogroženim družinam in posameznikom, Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice ter trem mladim in obetavnim športnikom. Letos pa bo četrtina zbranih sredstev namenjena tudi povsem novemu projektu, ustanovitvi letovišča za otroke iz socialno ogroženih družin.

Več iz rubrike