V Berlinu na ogled in v pokušino prvič tudi slovensko pivo

Na sejmu Zeleni teden se prvič predstavlja 14 slovenskih proizvajalcev piva.
Fotografija: Mednarodni sejem prehrambene, kmetijske in vrtnarske industrije bo na ogled do 27. januarja. FOTO: Stockphoto
Odpri galerijo
Mednarodni sejem prehrambene, kmetijske in vrtnarske industrije bo na ogled do 27. januarja. FOTO: Stockphoto

Na 84. sejmu Grüne Woche/Zeleni teden v Berlinu, ki so ga odprli danes, se prvič predstavljajo tudi slovenski pivovarji. Mednarodni sejem prehrambene, kmetijske in vrtnarske industrije bo na ogled do 27. januarja.
 
Predstavitev v Berlinu je pivovarjem omogočilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, organizacijo pa je prevzelo stanovsko Združenje Slovenskih pivovarn. Nekatera svoja izbrana slovenska piva v Berlinu predstavljajo pivovarne Laško Union, Vizir, Tektonik, Hopsbrew, Adam Ravbar, Maister, Ressel, Green Gold, Reservoir Dogs, Barut, Frizi Beer, Castra, Humanfish in tudi žalski Institut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije.

Več preberite na delo.si.

Več iz rubrike

aktualno

Branko Meh: Zavedati se moramo potencialnih stečajev podjetij

Predsednik OZS Branko Meh je gospodarskega ministra Zdravka Počivalška pozval k takojšnjemu podaljšanju moratorija na kredite.

aktualno

Dober zrak za večjo produktivnost in zdravje

Preredko pomislimo na to, da dihamo zdravju škodljiv zrak. Kako doseči večjo agilnost, produktivnost in zdravje? Odgovarja Neža Močnik iz VELUX Slovenija.

aktualno

MAN zapira tovarno v Avstriji – ogroženih je 8000 delovnih mest

Sijaj in beda kapitalizma ... Ko skrbna nemška poslovna mati postane zlobna mačeha za avstrijske hčere.

aktualno

Hrvaška: Rimac razkril 200 milijonov evrov vredno arhitekturno čudo

Proizvajalec električnih vozil Rimac Automobili, je predstavil zasnovo svojega novega, najsodobnejšega doma na Hrvaškem.

Komentarji: