V Berlinu na ogled in v pokušino prvič tudi slovensko pivo

Na sejmu Zeleni teden se prvič predstavlja 14 slovenskih proizvajalcev piva.
Fotografija: Mednarodni sejem prehrambene, kmetijske in vrtnarske industrije bo na ogled do 27. januarja. FOTO: Stockphoto
Mednarodni sejem prehrambene, kmetijske in vrtnarske industrije bo na ogled do 27. januarja. FOTO: Stockphoto

Na 84. sejmu Grüne Woche/Zeleni teden v Berlinu, ki so ga odprli danes, se prvič predstavljajo tudi slovenski pivovarji. Mednarodni sejem prehrambene, kmetijske in vrtnarske industrije bo na ogled do 27. januarja.
 
Predstavitev v Berlinu je pivovarjem omogočilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, organizacijo pa je prevzelo stanovsko Združenje Slovenskih pivovarn. Nekatera svoja izbrana slovenska piva v Berlinu predstavljajo pivovarne Laško Union, Vizir, Tektonik, Hopsbrew, Adam Ravbar, Maister, Ressel, Green Gold, Reservoir Dogs, Barut, Frizi Beer, Castra, Humanfish in tudi žalski Institut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije.

Več preberite na delo.si.

Več iz rubrike

aktualno

Stotisoče ljudi že načrtuje obisk Italije, tudi državljani ostajajo doma

Za zdaj mednarodni turizem ni le nemogoč, ljudje v Italiji ne morejo potovati niti med regijami. Od 3. junija bo vse drugače.

aktualno

Prihodnost filmske industrije je jasna

Kako bo filmska industrija izšla iz te krize v smislu novih poslovnih modelov, estetskih praks in tehnične infrastrukture?

aktualno

Prvi val nemških turistov že na hrvaškem

Ob vstopu v Hrvaško bodo podrobnosti turistov zabeležene z zbiranjem dodatnih podatkov - destinacija, številka mobilnega telefona in elektronski naslov.

aktualno

Za nekaj več kot 6,5 milijonov evrov je naprodaj celotno wellnes naselje

Pandemija koronavirusa je morda ustavila večino svetovnega trga nepremičnin, a ne na Švedskem. Za 70 milijonov švedskih kron (približno 6,6 milijona evrov) je na voljo tudi celotno naselje - Satra Br…

Komentarji: