Tudi Slovenija je del evropske družine digitalnih agencij

Vodilne marketinške agencije Srednje in Vzhodne Evrope ponujajo integrirane storitve pod novo blagovno znamko CEE Digital Alliance.
Fotografija: Slovenijo zastopata dve agenciji, Kokos Agency iz Ljubljane in Dinetix iz Žalca. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Slovenijo zastopata dve agenciji, Kokos Agency iz Ljubljane in Dinetix iz Žalca. Foto: Shutterstock

Zveza BlueAlliance, družina močnih Googlovih premier partnerskih agencij, je predstavila veliko spremembo korporativne podobe organizacije, ki odraža razvoj zveze v pravno entiteto. Z novim imenom CEE Digital Alliance poudarja svojo osrednjo prednost, ki jo predstavlja 15 neodvisnih, vrhunskih digitalnih agencij, ki lahko zdaj nudijo storitve v celotni regiji Srednje in Vzhodne Evrope.

Slovenijo zastopata dve agenciji, Kokos Agency iz Ljubljane in Dinetix iz Žalca. Kokos Agency je ena od štirih podjetij v Sloveniji z mednarodnim certifikatom za digitalni marketing Dimaq in z največ Facebook Blueprint certificiranimi strokovnjaki pri nas, agencija Dinetix pa se ponaša z nazivom Premier Google Partner in uspešno deluje tako doma kot v tujini že od leta 2007.

Več iz rubrike

aktualno

Od 345 milijonov, unovčenih za 13,5 milijona evrov turističnih bonov

Prebivalci Slovenije so doslej unovčili 100.000 turističnih bonov v skupni vrednosti 13,5 milijona evrov, je sporočila Finančna uprava RS (Furs).

aktualno

Novo stanovanje v Avstriji stane deset letnih plač

V mednarodni primerjavi so najemnine na Dunaju še vedno razmeroma nizke, kaže Deloittova študija.

aktualno

Nemška aplikacija »covid-19« že prvi dan s 6,5 milijona uporabnikov

Nemci so aplikacijo za sledenje stikom vpeljali že junija, zagon aplikacije pa je bil izredno uspešen; v le 24 urah jo je uporabljalo 7,8 odstotkov prebivalstva.

aktualno

Hude posledice za milenijce in generacijo Z

Deloittova raziskava razkriva »odporno generacijo«: covid-19 prinaša hude posledice za milenijce in generacijo Z, a ti v njej vidijo priložnost za razmislek in ukrepanje.

Komentarji: