Predstavitvena informacija

Tu je kredit, ki je razumljiv vsem

Kaj narediti, ko se svet obrne na glavo? Koronavirus je marsikomu premešal štrene in prekrižal načrte. Zato je nastopil čas, da pretehtamo prioritete in se reorganiziramo.
Fotografija: Pri Novi KBM je na voljo do 30.000 evrov za obdobje do 7 let. FOTO: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Pri Novi KBM je na voljo do 30.000 evrov za obdobje do 7 let. FOTO: Getty Images/iStockphoto

Epidemija je posegla v naš vsakdan na način, da smo morali določene navade spremeniti ali vsaj prilagoditi. Tako smo šli večkrat v naravo, preizkusili delo od doma; redkeje odšli v trgovino, a zato po večje zaloge; manj uporabljali prevozna sredstva, začeli pogosteje nakupovati po spletu …

Marsičesa se bomo držali tudi zdaj, ko je videti, da je najhujše za nami. V tem času smo spremenili tudi svoja pričakovanja – med drugim do bank. Veliko ljudi je zaskrbelo, kako bo z najemom in odplačevanjem kreditov, sploh, ker naj bi zdravstveni krizi sledili tudi ekonomska in družbena. Nekatere banke so zato predstavile ugodno ponudbo ter kredite brez skritih stroškov.

Robert Hernet, vodja oddelka produktnega vodenja za kredite iz Nove KBM, je pojasnil, kako so ponudbo novim razmeram prilagodili pri njih: “Naš odziv na spremembe je bil hiter. Smo tukaj za ljudi, z izjemno ugodno ponudbo tudi v času, ko se je ljudem svet obrnil na glavo. Ljudje se odločajo za transparentni kredit NAPREJ, v višini do 30.000 evrov, brez skritih presenečenj, saj v ima v takšnih časih popolna transparentnost še večjo vrednost. Kredit NAPREJ je na voljo tudi strankam drugih bank, zato lahko rečemo, da smo ljudem uspešno stali ob strani tudi v času epidemije.”

Omenjeni kredit, pojasnjujejo pri Novi KBM, je transparenten zato, ker ne vsebuje skritih stroškov ali drobnega tiska. Tako je povsem razumljiv za vse, brez nejasnosti, in je po izjemno dobri obrestni meri na voljo tudi komitentom drugih bank. Odobrijo vam ga že v nekaj minutah.

Za primer neljubih dogodkov, ki bi vam lahko otežili ali oneogočili poplačilo kredita ali povzročili, da se kreditne obveznosti prenesejo na vaše najbližje, pa se lahko izognete s sklenitvijo zavarovanja že za 5 evrov na mesec. Če se vam je svet obrnil na glavo, obrnite svoje navade.

Kredit NAPREJ je do 30. 6. na voljo  brez stroškov odobritve.
 
 INFORMATIVNI IZRAČUN KREDITA 

Več iz rubrike