Taksi prevoznik Cammeo prihaja v Ljubljano

Taksi prevoznik Cammeo, največji regionalni prevoznik z več sto vozili, s prihodom na slovenski trg v Ljubljani zaposluje več kot 200 voznikov, katerim nudi stalno zaposlitev. Prihod na ulice Ljubljane, sprva s 100 ekološkimi vozili, že v mesecu avgustu.
Fotografija: Arhiv podjetja
Odpri galerijo
Arhiv podjetja

Taksi prevoznik Cammeo bo v avgustu pričel poslovati v Ljubljani s 100 lastnimi ekološkimi vozili na plin, ki jih na novo zaposleni vozniki prejmejo v lastno uporabo in jih lahko uporabljajo tudi v zasebne namene. S prihodom Cammea se odpira več kot 200 prostih delovnih mest, s storitvijo ekoloških prevozov pa v Ljubljani omogočajo storitev na najvišji ravni udobja in kakovosti vožnje. Enoten zunanji izgled in urejena notranjost avtomobilov, urejenost voznikov ter enostavna in pregledna mobilna aplikacija Cammeo, ki opredeli končno ceno vožnje vnaprej, so elementi, s katerimi želijo uspešno konkurirati tudi na slovenskem trgu.

Uporabniki bodo lahko prevoz enostavno in hitro naročali prek mobilne aplikacije Cammeo, preko katere bodo lahko spremljali tudi prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejeli informacije o vozniku ter vozilu. V aplikaciji je s strani uporabnikov omogočeno tudi ocenjevanje in komentiranje storitve. Naročilo prevoza bo omogočeno tudi s klicem v klicni center, od koder bo uporabnik prejel SMS sporočilo s podatki o vozniku in vozilu. Plačevanje taksi storitev bo omogočeno na tri različne načine – z gotovino, plačilnimi karticami in preko aplikacije Cammeo.

»Ljubljani nudimo nekaj povsem novega in sicer storitev prevozov na najvišji ravni. Naš cilj je postati zaupanja vreden in zanesljiv partner meščankam in meščanom, olajšati vsakdan njim ter številnim turistom in obiskovalcem mesta. Dokazati želimo, da nam lahko zaupajo otroci in njihovi starši, da najmlajše varno pripeljemo v šolo ali na trening, da starejšim nudimo varno in zanesljivo pot na tržnico, poslovnežem varen, zanesljiv in pravočasen prihod v službo ali sestanek, študentom varno pot domov po zabavi. Našim uporabnikom nudimo cenovno najdostopnejšo in kvalitetno storitev, zaposlenim pa osebni avtomobil in redni vir nadpovprečnega dohodka« poudarja generalni direktor Skupine Cammeo Vladimir Minovski.

Z avtomobili na plin in s poudarjeno kulturo varovanja okolja Cammeo prispeva zeleni viziji slovenskega glavnega mesta, ki je ekološko visoko ozaveščeno in se ponaša z laskavim nazivom Zelena prestolnica Evrope.

Več iz rubrike