Predstavitvena informacija

Tako je bančno poslovanje zares udobno

Digitalizacija je spremenila naša življenja in navade, kar opažajo tudi v bančništvu.
Fotografija: Odprite račun kar v 10 minutah. FOTO: depositphotos
Odpri galerijo
Odprite račun kar v 10 minutah. FOTO: depositphotos

Opravljanje najpogostejših bančnih storitev se seli na digitalne kanale, kot sta spletna in mobilna banka, plačujemo s karticami, kupujemo po spletu. V Novi KBM prepoznavajo in se odzivajo na potrebe strank, ki želijo predvsem preproste, dostopne in enostavne bančne rešitve. Tudi če razmišljate o menjavi banke – stranka Nove KBM lahko postanete kar v udobju lastnega doma.

Vse, kar potrebujete, je zajeto v Osebnem plus računu

Osebni plus račun nove stranke Nove KBM odprete enostavno – z uporabo dokazano najboljše mobilne banke mBank@Net, pri čemer je v mesečno nadomestilo vodenja računa vključena tudi uporaba dokazano najboljše spletne in mobilne banke. Pri plačevanju s svojo debetno kartico Visa Nove KBM lahko kot imetnik Osebnega plus računa izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri izbranih partnerjih banke, brez nadomestila pa dvigujete gotovino in preverite stanje na svojem računu na široki mreži bankomatov Nove KBM po vsej državi, na vseh poštah, seveda pa tudi v poslovalnicah Nove KBM.

Kot imetnik Osebnega plus računa boste svoje spletne nakupe s plačilnimi karticami potrjevali v mobilni aplikaciji mDenarnic@, kamor lahko uporabniki informacijskega sistema Android naložite svoje plačilne kartice, nato pa doma in v tujini plačujete kar s telefonom. Uporabljali boste lahko tudi Flik – takojšnje nakazovanje in prejemanje denarja med prijatelji na podlagi kontaktnega podatka.

Osebni plus račun združuje vse najpogostejše bančne storitve, njegov plus pa je, da ga odprete kar v udobju lastnega doma. Če to storite do 31. decembra, boste deležni še dodatne ugodnosti, saj vam bo Nova KBM 6 mesecev Osebni plus račun vodila brezplačno.

FOTO: depositphotos
FOTO: depositphotos

Net račun brez mesečnih stroškov vodenja računa

Če razmišljate o menjavi banke, vendar ne želite dodatnih stroškov ali poti, je Net račun prava izbira za vas. Najprej prenesete aplikacijo dokazano najboljše mobilne banke mBank@Net, nato sledite navodilom, izberete Net račun in uživali boste v vsej svobodi poslovanja z računom, ki vam ne bo prinašal nobenih dodatnih stroškov vodenja računa. Svoj novi Net račun aktivirate z nakazilom poljubnega zneska s svojega računa, odprtega pri drugi banki, v Novi KBM pa vam nato naročimo predplačniško kartico.

Net račun vam omogoča varnost in nadzor nad financami, saj se plačilo izvede iz sredstev na ločenem predplačniškem računu, ki ste jih predhodno naložili. Kolikor naložite, toliko lahko porabite. Prek mobilne banke mBank@Net lahko kot imetnik Net računa polnite vaše predplačniške kartice, izvajate plačila, pregledate stanje in poslovanje na vašem računu, pogledate pa tudi podatke o vaši predplačniški kartici (številka kartice, veljavnost, PIN in CVV koda) – kjer koli so vam torej pri roki najpogostejše bančne storitve, zaradi katerih nimate niti dodatnih poti niti odvečnih papirjev.

Imetniki Net računa lahko izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri izbranih partnerjih banke, svoje spletne nakupe s plačilnimi karticami potrjujete v mobilni aplikaciji mDenarnic@, kamor lahko uporabniki informacijskega sistema Android naložite svoje plačilne kartice, nato pa doma in v tujini plačujete kar s telefonom.

Varne, uporabne in enostavne digitalne rešitve potrjujejo tudi nagrade

V Novi KBM zaznavajo, da na digitalne platforme prihaja rekordno število strank, zato digitalizacija ostaja njihovo prednostno razvojno področje. Spletna banka Bank@Net in mobilna banka mBank@Net sta bili v neodvisni raziskavi podjetja E-laborat že drugo leto zapored izbrani za najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji, dokazano pa ponujata največ vsebin in funkcionalnosti, kar pomembno vpliva tudi na dobro uporabniško izkušnjo. Tudi na WEBSI, spletni prvaki je bila Nova KBM nagrajena za kar pet digitalnih rešitev, ki jih uporabljajo njihove zadovoljne stranke, med drugim tudi za mobilno aplikacijo mDenarnic@, ki je vključena tako v Osebni plus kot Net račun. V Novi KBM so na dosežke upravičeno ponosni, saj dokazujejo, da banka uspešno postavlja standarde na področju digitalnega poslovanja, kar prepoznavajo in cenijo tudi njihove stranke.


Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM

Več iz rubrike