Ste že spoznali novo spletno mesto slovenia.si?

Sredi novembra je zaživelo novo spletno mesto slovenia.si, ki predstavlja Slovenijo skozi zapisane in video zgodbe ter nacionalno znamko I Feel Slovenia.
Fotografija: Spletno mesto je v angleškem jeziku in je namenjeno tujim javnostim, vendar pa je lahko zanimivo tudi za prebivalce Slovenije. Foto Jure Eržen
Odpri galerijo
Spletno mesto je v angleškem jeziku in je namenjeno tujim javnostim, vendar pa je lahko zanimivo tudi za prebivalce Slovenije. Foto Jure Eržen

Kdo smo Slovenci? Kaj so naše posebnosti? Katere so naše posebne navade? Po čem je Slovenija najbolj prepoznavna? Na kaj smo ponosni? Kdo je zaznamoval našo preteklost in kdo so Slovenci, ki so s svojimi dosežki popeljali Slovenijo v svet?


Spletno mesto slovenia.si upošteva tudi vrednote in smernice nacionalne znamke I Feel Slovenia, ki so razvidne tako iz vizualnih lastnosti spletnega mesta kakor tudi vsebin in fotografij ter video posnetkov. V Sloveniji je zelena več kot barva – je slovenska zelena, ki izraža ravnotežje življenjskega sloga, sobivanje z naravo, usmerjenost v tisto, kar čutimo z rokami, gorečnost do vsega slovenskega, inovativnost, ustvarjalnost, zeleno butičnost, spodbudno okolje in edinstvenost.
 
Spletno mesto je v angleškem jeziku in je namenjeno tujim javnostim, vendar pa je lahko zanimivo tudi za prebivalce Slovenije, da se tako spomnijo, na kaj vse so lahko ponosni in po čem so edinstveni.

Več iz rubrike

aktualno

Parlamentarno pot začenja paket ukrepov za drugi val epidemije

Odbor DZ za delo ima danes na dnevnem redu seje predlog novega interventnega zakona, katerega cilj je omiliti in odpraviti posledice epidemije covida-19 za državljane in gospodarstvo.

aktualno

Znano je kdo je imel lani pri sosedih največ prihodka in kdo dobička

FINA je obdelala letne računovodske izkaze, ki jih je do 30. junija oddalo 131.701 podjetij, ki plačujejo davek na dobiček, razen bank, zavarovalnic in drugih finančnih institucij.

aktualno

Rastoder bo začel s prenovo razpadajočega tivolskega hotela Bellevue

Družba Rastoder se pripravlja na začetek rušitvenih del v okviru projekta rekonstrukcije propadajočega nekdanjega hotela Bellevue na pobočju Šišenskega hriba na robu ljubljanskega parka Tivoli, so za…

aktualno

Radovan Bolko: Kriza bo veliko hujša kot leta 2009

Radovan Bolko, predsednik uprave koncerna Kolektor, enega največjih predstavnikov avtomobilske industrije pri nas, ki zaposluje več kot 5000 ljudi, opozarja, da so pred nami težji časi, kot so bili o…

Komentarji: