Sporočite nam napake in sodelujte v žrebanju za 10 polletnih naročnin na Svet kapitala

Svet kapitala je v petek postal poslovni tednik, prav tako pa smo tudi uradno predstavili novo spletno mesto.
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Spletni portal Sveta kapitala poskušamo narediti uporabnikom čim bolj prijazen, predvsem pa vam želimo ponuditi kvalitetno vsebino, ki jo boste z veseljem prebirali in kamor se boste vračali po informacije povezane s financami, ekonomijo, intervjuji in kjer boste dobili aktualne informacije iz sveta kapitala.

Zadnje tedne smo klikali po spletnem mestu in poskušali najti napake, ki so se nam prikradle, vendar se zavedamo, da smo kakšno tudi spregledali.

Sedaj vas prosimo za pomoč – v komentar pod tem člankom zapišite, če ste odkrili kakšno napako (napačen prevod, napačno prikazovanje na kakšni napravi, ali karkoli podobnega), ali pa imate kakšno konstruktivno idejo, katere teme bi lahko obdelali in obljubimo vam, da bomo te stvari čim prej preverili in se bomo poglobili vanje. Želimo si namreč, da bi mi ustvarjali vsebine, ki bi jih vi z veseljem brali, predvsem pa, da bi nam tudi povedali svoje mnenje o našem delu.

Ker se zavedamo, da vas prosimo za pomoč, bomo med vami izžrebali 10 nagrajencev, ki boste dobili 10 polletnih naročnin na tiskano izdajo Sveta kapitala, ali pa boste lahko izbrali celoletno naročnino na Delo Ekspres.

Že vnaprej hvala za vse odkrite napake in predloge.

Hvala vsem za sodelovanje. Nagrajenci so uporabniki z uporabniškimi imeni:

  • orsa
  • MAPOUT
  • Mongo
  • ZanMe
  • Nicolas

 

Pogoji sodelovanja v nagradni igri.

Več iz rubrike

Komentarji: