Woltov kurir na Danskem zasluži na uro 25 evrov plus DDV

V nadaljevanju preberite:
»Moja starša sta zdravnika. In ko smo ustanavljali Wolt, sta rekla – restavracije? In dostava? Za njiju je bila restavracija nekaj, kamor greš približno enkrat na mesec, se tam usedeš, preživiš čas. Koncept, da ti hrano iz restavracije prinesejo domov, jima ni bil blizu. Wolt sta začela uporabljati šele, ko je izbruhnil covid, tako kot številni drugi potrošniki in restavracije,« se spominja Miki Kuusi, soustanovitelj in izvršni direktor tehnološkega podjetja, ki dostavlja hrano.
.Več iz rubrike
NLB prevzema Summit Leasing
Da je napočil čas za nadaljnjo rast NLB Skupine, četudi neorgansko, ne bi smelo presenetiti nikogar, je dejal Blaž Brodnjak.
Slovenska distribucija caplja za evropsko konkurenco
Skromna donosnost, previsoki stroški poslovanja, premalo investicij, še posebej v povezavi z obnovljivimi viri