Woltov kurir na Danskem zasluži na uro 25 evrov plus DDV

V nadaljevanju preberite:
»Moja starša sta zdravnika. In ko smo ustanavljali Wolt, sta rekla – restavracije? In dostava? Za njiju je bila restavracija nekaj, kamor greš približno enkrat na mesec, se tam usedeš, preživiš čas. Koncept, da ti hrano iz restavracije prinesejo domov, jima ni bil blizu. Wolt sta začela uporabljati šele, ko je izbruhnil covid, tako kot številni drugi potrošniki in restavracije,« se spominja Miki Kuusi, soustanovitelj in izvršni direktor tehnološkega podjetja, ki dostavlja hrano.
.Več iz rubrike
Padec proizvodnje, dobavitelji pod pritiskom
S kakšnimi izzivi se sooča avtomobilska industrija v Evropi?
Nova uprava naj bi pospešila gradnjo drugega tira
Pavle Hevka je izgubil zaupanje nadzornikov – Matej Oset in Marko Brezigar naj bi bolje organizirala potek del in jih pospešila.