Woltov kurir na Danskem zasluži na uro 25 evrov plus DDV

»Z dostavo pripravljene hrane iz restavracij smo začeli iz preprostega razloga. Ljudje jedo vsak dan,« pravi Miki Kuusi, ustanovitelj Wolta.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

V nadaljevanju preberite:

»Moja starša sta zdravnika. In ko smo ustanavljali Wolt, sta rekla – restavracije? In dostava? Za njiju je bila restavracija nekaj, kamor greš približno enkrat na mesec, se tam usedeš, preživiš čas. Koncept, da ti hrano iz restavracije prinesejo domov, jima ni bil blizu. Wolt sta začela uporabljati šele, ko je izbruhnil covid, tako kot številni drugi potrošniki in restavracije,« se spominja Miki Kuusi, soustanovitelj in izvršni direktor tehnološkega podjetja, ki dostavlja hrano.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike