Woltov kurir na Danskem zasluži na uro 25 evrov plus DDV
V nadaljevanju preberite:
»Moja starša sta zdravnika. In ko smo ustanavljali Wolt, sta rekla – restavracije? In dostava? Za njiju je bila restavracija nekaj, kamor greš približno enkrat na mesec, se tam usedeš, preživiš čas. Koncept, da ti hrano iz restavracije prinesejo domov, jima ni bil blizu. Wolt sta začela uporabljati šele, ko je izbruhnil covid, tako kot številni drugi potrošniki in restavracije,« se spominja Miki Kuusi, soustanovitelj in izvršni direktor tehnološkega podjetja, ki dostavlja hrano.
.Več iz rubrike
Lov na divjad, gore in base jump – protiutež ponorelemu svetu
V časih, ko nas vsakdanje hitenje, nenehni pritiski in nenehna težnja po večji produktivnosti oddaljujejo od osnovne povezanosti z naravo, obstajajo ljudje, ki živijo povsem drugače. Rok Zalokar iz V…
Med brezposelnimi več presežnih delavcev in stečajnikov
Na zavodu opažajo, da se povpraševanje po delavcih malo umirja, a bo tudi letos zlasti v deficitarnih poklicih veliko.