Softnet – uspešna dinamična virtualna organizacija

Primer virtualne organizacije, ki spada tako med spletna podjetja kot tudi med dinamične virtualne organizacije, je slovensko podjetje Softnet.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Dinamične virtualne organizacije veliko sodelujejo s številnimi drugimi organizacijami, pri katerih je izraba njihovih priložnosti le začasna, medtem ko gre pri spletnih podjetjih za začasno mrežo specializiranih organizacij, ki temeljijo na uporabi medmrežja. »Tovrstna organiziranost nam omogoča veliko fleksibilnosti, saj so določene naloge vezane le na kratkoročne projekte. S partnerji zelo dobro sodelujemo, tudi na področju izmenjave dobrih praks in kadrovskih priporočil,« je dejal direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.