Slovensko držalo za srajce na Kickstarterju že preko 70.000 dolarjev

Slovenski podjetnik Nik Vene na platformi za množično financiranje Kickstarter uspešno zbira sredstva za inovativno držalo za srajce S-holder. Po treh tednih kampanje je Vene za produkt zbral že več kot 70.000 dolarjev ter s tem za več kot 13-krat presegel prvotno zadani cilj, ki je znašal 5000 dolarjev.
Fotografija: Arhiv podjetja
Odpri galerijo
Arhiv podjetja

Kot je povedal Vene, držalo za srajce poskrbi za to, da uporabnikova srajca ostane lepo napeta, tudi če se ta skloni, usede ... Zaenkrat ciljajo le na moške uporabnike, a bodo kmalu začeli delati na produktu za ženske, saj želijo razviti celotno kolekcijo ženskih in moških produktov, je razkril.

Inovativno držalo S-Holder je sicer izpopolnjena različica predhodnika T-Holder, s katerim je Vene že lani osvajal Kickstarter. Stran tokratne kampanje se nahaja na tem mestu. Kampanjo je podprlo že preko 1600 podpornikov, njen uspeh pa Vene pripisuje dobremu odzivu ljudi, ki so bili s prvim produktom tako zadovoljni, da so sedaj kupili še drugega.

Novo držalo se od predhodnika razlikuje po novih nastavljivih stranskih elastikah, novih zaponkah in novih barvah. Držalo je trenutno na voljo v treh barvah, in sicer črni, bež in mornarsko modri, zanj pa je potrebno odšteti slabih 40 dolarjev.

Več iz rubrike

aktualno

Poslovanje podjetij v času karantene

Za nami je skoraj pol leta soočanja z eno najhujših kriz sodobne ere in to ne ekonomsko, ne finančno, niti vojaško; tokratno so povzročili mikroorganizmi.

aktualno

V planinskih kočah naval Slovencev z boni, tujcev le peščica

Oskrbniki planinski koč letos tožijo o manjšem obisku gora in manj nočitvah kot pretekla leta. Upad je 25-odstoten, ponekod v visokogorju celo 50-odstoten.

aktualno

Na Hrvaškem več Slovencev kot v enakem obdobju lani

Na Hrvaškem so v prvih devetih dneh avgusta imeli več kot milijon turističnih obiskov in 7,2 milijona nočitev, kar je približno 70 odstotkov turističnih rezultatov iz enakega obdobja lani, sporoča HT…

aktualno

Nova katastrofa za kitajsko gospodarstvo

Hude poplave so uničile na tisoče hektarjev kmetijskih zemljišč na Kitajskem. Kmetje so utrpeli ogromno škodo, ko so padavine uničile pridelke riža, soje in koruze, piše CNN.

Komentarji: