Predstavitvena informacija

Poslujte sodobno z uporabo naprednega paketa

Digitalne storitve vsak dan znova dokazujejo, da so dobrodošla rešitev za naš natrpani vsakdan. Z njihovo pomočjo se lahko opravkov lotimo kar od doma ali med potjo; vse, kar potrebujemo, so le računalnik ali pametna naprava in internetna povezava.
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Priročnost tehnologije se kaže tudi na najpomembnejših področjih naših življenj, kot so na primer osebne finance. Za brezskrbno bivanje je namreč ključno, da imamo nad njimi pregled in nadzor ter da so organizirane in urejene.

Zato pa je še kako pomembno, da svoje premoženje zaupamo banki, na katero se lahko zanesemo in ki daje poudarek na odnos s svojimi strankami. Takšna banka tudi zna prepoznati zahteve in potrebe uporabnikov ter jim ponuditi storitve, ki niso le praktične, temveč tudi ugodne.

Če se ozirate po celostni rešitvi, ki bo poenostavila vaše bančne opravke ter zagotovila najboljšo vrednost za najboljšo ceno, imejte med izbiro v mislih naslednje.

Hitra in preprosta sklenitev paketa
Še pred časom smo informacije o ponudnikih bančnih storitev zbirali s prebiranjem kupčka brošur, za vsakršen opravek pa skočili v poslovalnico, kjer smo morali tudi dlje časa stati v vrsti za obravnavo pri okencu oziroma svetovalcu. Zdaj lahko gradivo pregledamo na računalniku in telefonu; banki pošljemo povpraševanje in ta stopi z nami v stik v najkrajšem možnem času. Kmalu zatem pa že lahko aktiviramo svojo spletno in mobilno banko ter začnemo uporabljati storitve, ki so nam odslej na voljo praktično kjer koli in kadar koli. Večji pregled nad stanjem
Se vam rado zgodi, da vas pogled na stanje na bančnem računu negativno preseneti? Kava tu, kosilo tam; priboljšek ali dva, ki nista na tedenskem nakupovalnem seznamu; pa še ta novi kos oblačila ...

Če je vaš odgovor da in si ne želite negativnih presenečenj, začnite voditi evidenco odhodkov. Zapišite, kolikšni so vaši redni mesečni odhodki (položnice ipd.) ter si določite proračun za zabavo in nenujne stvari ter znesek, ki ga boste redno dali na stran za varčevanje. V veliko pomoč vam bo tudi SMS-obveščanje o stanju na vašem računu ter o prilivih in odlivih, vključeno v vaš paket.

Brezskrbna izvedba transakcij
Ste se pozno zvečer spomnili, da morate plačati položnice ali prijatelju dolgujete denar, ki ga je založil za vas, ko ga niste imeli pri sebi? Plačilo lahko uredite v spletni banki. Transakcija bo obdelana in izvedena v siceršnjem delovnem času banke, vi pa boste lahko mirno zaspali. 

Paket Komplet Nove KBM omogoča neomejeno število nenujnih plačil do kar 50.000 evrov, kar bo razveselilo tudi ljubitelje spletnih nakupov. Če pa vas kdaj doletijo nepredvidene okoliščine, ko nujno potrebujete večji znesek, pa boste lahko izkoristili izredni limit do kar 8500 evrov brez stroškov odobritve.

Bančne storitve za najboljšo ceno
Preprosto digitalno poslovanje prinaša tudi ugodne tarife. Bančne storitve za najboljšo ceno dobite s Paketom Komplet, ki ga lahko, če ste nova stranka, prve tri mesece uporabljate brezplačno, po tem pa za le 4,99 evra na mesec. Gre za najcelovitejši bančni paket na trgu za najboljšo ceno, kar potrjuje tudi že več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov.

Večplasten prihranek
Največja prednost inovativnih paketnih ponudb je, da zajamejo kar največ potreb uporabnikov. Omenili smo že trimesečno brezplačno poskusno dobo uporabe Paketa Komplet za nove stranke in ugodne stroške nadaljnjega vodenja računa, s čimer boste na dolgi rok privarčevali. Še ena njegova dodana vrednost pa je, da boste zanj plačevali le 2,99 evra, če boste pri Novi KBM hkrati najeli stanovanjski kredit – in v kombinaciji s Paketom Komplet bo obrestna mera zanj nižja!Vas zanima Paket Komplet? Ne odlašajte in ga sklenite na www.nkbm.si/paket-komplet.

Več iz rubrike