SAP je Deloittu speljal prvega moža

Legendarnega soustanovitelja SAP, Nemca Hassa Plattnerja bo nasledil Indijec Punit Renjen.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

V nadaljevanju preberite:

Nadzorni svet družbe Sap, ki se ukvarja s sistemskimi aplikacijami za ustvarjanje produktov in storitev ter obdelavo podatkov, je prejšnji teden predlagal Punita Renjena za novega člana nadzornega sveta in prihodnjega naslednika legendarnega predsednika in soustanovitelja Nemca Hassa Plattnerja.

Delničarji bodo o naslednjem koraku, to je kandidaturi Renjena za člana nadzornega sveta, odločali na letni skupščini 11. maja letos. Pričakovati je, da bo Renjen mandat nastopil leta 2024.

Renjen je bil na čelu Deloitta, ko se je z njim srečal papež. Šlo je za prvo osebno papeževo srečanje s predstavniki zasebne gospodarske družbe, kadarkoli.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.