Predstavitvena informacija

S pravim partnerjem je vse lažje

Tako kot pri kolesarjenju je tudi v poslovanju pomembna prav vsaka etapa. In seveda ekipa, s katero lahko premagaš še tako težke preizkušnje.
Fotografija: Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape! FOTO: Nova KBM
Odpri galerijo
Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape! FOTO: Nova KBM

Vsak uspeh v življenju je odvisen od več dejavnikov – tako osebnostnih kot strokovnih. Za najboljšimi pa vedno stojijo tudi dobri partnerji oziroma ekipa, na katero se lahko vedno zaneseš.


Tako je tudi v poslu. In ko se podajamo na samostojno podjetniško pot, je ključno, da vsako etapo prevozimo preudarno in z zadostno količino znanja in ne nazadnje pomoči, ki bi nam v pravih trenutkih dala pravi zagon za nadaljevanje.

Začetek vsakega posla se skriva v dobri ideji, ki jo morate podpreti z analizo trga in konkurence. Če želite svojo idejo tudi uresničiti in jo oživeti, potrebujete dober poslovni načrt, v katerem si morate odgovoriti na ključna vprašanja: kaj je namen mojega posla? Kakšna je moja ciljna skupina/ciljni kupci? Kakšni so moji cilji po različnih časovnih etapah? Kakšne so moje finance?

Dober poslovni načrt je vaš vodič za uspešno poslovanje in v vseh odgovorih na osnovna vprašanja, ki si jih boste postavili, se skriva več rešitev, zlasti pri iskanju strateških partnerjev. In ne glede na to, ali se v poslovni svet podajate kot novinec ali kot izkušeni poslovnež, naj bo stalno iskanje rešitev vaš zagon za izboljšave. In vsaka boljša rešitev vodi ne nazadnje tudi v uspešnejše poslovanje, ki je poenostavljeno in hkrati tudi bolj konkurenčno.

Vsaka boljša rešitev vodi tudi v uspešnejše poslovanje, ki je poenostavljeno in hkrati tudi bolj konkurenčno. FOTO: Getty Images
Vsaka boljša rešitev vodi tudi v uspešnejše poslovanje, ki je poenostavljeno in hkrati tudi bolj konkurenčno. FOTO: Getty Images

Šest etap za uspešno poslovanje


Ko boste v svojem poslu naleteli na vprašanja, povezana s financami, premislite o pravem partnerstvu. Poiščite takšnega, ki vam bo omogočal večjo fleksibilnost, vam stal ob strani tako v boljših kot v slabših obdobjih in ne nazadnje – ki vam bo olajšal vsakodnevne finančne transakcije ter vam omogočal hitre in zanesljive storitve.

Paket SMART BUSINESS banke Nova KBM je tisti zanesljiv partner, ki vam bo nedvomno pomagal pri različnih finančnih rešitvah na vaši poti. V Novi KBM s storitvami, ki jih nudijo v paketu Smart Business, podpirajo samostojne podjetnike in s.p.-je pri uresničevanju njihovih ciljev.  S temi storitvami podjetnikom zagotavljajo najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja. Brez nepotrebnih skrbi, izgube časa in zapletenih postopkov pri vsakodnevnem vodenju poslovnih financ.

Za učinkovito, preprosto in pregledno poslovanjem so vam v paketu SMART BUSINESS na voljo najpomembnejše bančne storitve že od 8,99 evra na mesec. FOTO: Getty Images
Za učinkovito, preprosto in pregledno poslovanjem so vam v paketu SMART BUSINESS na voljo najpomembnejše bančne storitve že od 8,99 evra na mesec. FOTO: Getty Images

Pripravili so paket po meri podjetnikov in s popolnim posluhom za njihove potrebe ter zahteve.

Ker se pametno poslovanje začne s celovitim pristopom, paket SMART BUSINESS vključuje 6 ključnih produktov in storitev, ki jih podjetja potrebujejo pri svojem vsakodnevnem poslovanju. Paket je namenjen vsem tistim, ki se šele podajajo na poslovno pot, in tudi vsem obstoječim podjetnikom.

Paket SMART BUSINESS vključuje:

1. Vodenje poslovnega računa: na voljo vam bo tudi skrbnik poslovnega računa. Ta bo na enem mestu poskrbel za vaše nemoteno in celovito finančno poslovanje.
2. Samodejno odobritev osnovnega limita na poslovnem računu v višini od 500 do 1.000 evrov brez dodatnih stroškov in dokumentacije.*
3. Mesečno uporabo poslovne spletne, elektronske ali mobilne banke: Poslovni Bank@Net, Bank@Net com, eBank@Net com in/ali mBank@Net com. Prednosti spletnega poslovanja so:
  • Priročnost in poenostavljeno poslovanje
  • Visoka varnost poslovanja
  • Celovit pregled nad vašimi financami
  • Prihranek časa in denarja
  • Dostopnost
4.Prvo izdajo debetne kartice VISA in letno članarino za kartice z odloženim plačilom VISA.
5. SMS-obveščanje o transakcijah za izbrano debetno in plačilno kartico z odloženim plačilom.
6. Najemnino za nov najem POS-terminala: Brezgotovinska plačila so varna, v času covida-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali mobilno denarnico. Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.

Najpomembnejše bančne storitve so vam tako na voljo že za 8,99 evra na mesec. Za vse nove stranke vam zagotavljajo 6 mesecev brezplačnega vodenja paketa.

Izberite Smart Business za mikro podjetja, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve. FOTO: Getty Images
Izberite Smart Business za mikro podjetja, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve. FOTO: Getty ImagesŠe lažje do svojih poslovnih ciljev


Naj vaš poslovni načrt ne ostane samo na papirju. Uresničite ga lahko tudi s pomočjo banke Nove KBM in ponudbe kredita ali limita SMART BUSINESS. Namenjena sta podjetnikom z letnim prihodkom do 0,5 milijona evrov. Doba vračila kredita znaša do 24 mesecev, limit na poslovnem računu pa zapade v plačilo po do 12 mesecev. Odobrijo ju hitro in preprosto, brez odvečne dokumentacije in stroškov zavarovanja.

*Novoustanovljeno podjetje lahko pridobi limit v roku 6 mesecev od ustanovitve podjetja.

Naročnik oglasnega sporočila je Nova KBM
 

Več iz rubrike