Renault predstavil vozilo clio I feel Slovenia

Renault je danes predstavil omejeno serijo vozil clio različice I feel Slovenia, ki vključuje nadstandardni paket opreme, izdelana pa bo v novomeški tovarni Revoz. Renault je za uporabo nacionalne znamke prejel dovoljenje njenega skrbnika, vladnega urada za komuniciranje, kjer v cliu vidijo priložnost za širitev dobrega imena Slovenije.
Fotografija: Igor Zaplatil
Odpri galerijo
Igor Zaplatil

Clio I feel Slovenia, ki bo na voljo le na slovenskem trgu, vključuje bogat paket opreme, ki so je vozniki vajeni iz večjih in dražjih vozil. To so med drugim prednji in zadnji parkirni senzorji, vzvratna kamera, kartica za prostoročno odklepanje in zagon vozila, multimedijski sistem s sedempalčnim zaslonom na dotik ter ambientalna osvetlitev potniške kabine.

Vozilo bo na voljo s tremi bencinskimi motorji in dvema dizelskima, so sporočili iz Renaulta.

Uradu vlade za komuniciranje (Ukom) so se ob tem zahvalili za odobritev uporabe nacionalne znamke, katere skrbnik je. Kot so poudarili v družbi, je tovarna Revoz že dolga leta v globalnem proizvodnem sistemu skupine Renault znana kot ena izmed najboljših in najkakovostnejših tovarn.

Več iz rubrike

aktualno

Francoske sirarje je načela plesen

Tradicionalna prodaja sira v Franciji se je zmanjšala za več kot polovico. Državo tisočih sirov je covid-19 pahnil na rob prepada.

aktualno

Christine Lagarde: Čakajo nas globoke spremembe v svetovni ekonomiji

Gospodarska koronakriza, bo povzročila globoke spremembe v svetovnem gospodarstvu, je dejala Christine Lagarde, vodja Evropske centralne banke (ECB).

aktualno

Parlamentarno pot začenja paket ukrepov za drugi val epidemije

Odbor DZ za delo ima danes na dnevnem redu seje predlog novega interventnega zakona, katerega cilj je omiliti in odpraviti posledice epidemije covida-19 za državljane in gospodarstvo.

aktualno

Znano je kdo je imel lani pri sosedih največ prihodka in kdo dobička

FINA je obdelala letne računovodske izkaze, ki jih je do 30. junija oddalo 131.701 podjetij, ki plačujejo davek na dobiček, razen bank, zavarovalnic in drugih finančnih institucij.

Komentarji: