Preudarno in enostavno investirajte kar na daljavo

Svet investiranja v vzajemne sklade in trgovanja s finančnimi instrumenti je za marsikoga privlačen, a še zmeraj neznan.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Kako začeti, katero dokumentacijo pred tem urediti in predvsem – kaj storiti, ko se kot investitor odločim, da je »pravi trenutek«. Licencirani strokovnjaki Nove KBM si prizadevajo za odgovorno investiranje, kar pomeni, da stranka lahko preudarno izbere naložbe in podrobno razume tudi z njimi povezane pogoje in stroške. O naložbah in ponudbi investiranja na daljavo, v spletni oz. mobilni banki Bank@Net in mBank@Net, smo se pogovarjali z direktorjem oddelka investicijskega bančništva Danielom Medvedom.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.