Predstavitvena informacija

Preskočite nejasnosti pri izbiri potrošniškega kredita

Vse, kar kupimo, spremlja še drobni tisk. Pogosto ga ne preberemo in pozneje morda to celo obžalujemo. Najdemo ga tudi pri kreditih.
Fotografija: FOTO: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images/iStockphoto

Zakaj je pomembno, da drobnega tiska ne zanemarimo? S tem, da ga preberemo in preučimo, dobimo podrobnejši vpogled v produkt, za katerega se zanimamo, in se seznanimo z dodatnimi pogoji ponudbe. Tako se tudi izognemo nerazumevanju, nejasnostim in navsezadnje neprijetnostim, ki bi nastale, če bi za določene stvari izvedeli šele, ko je že prepozno. Pri Novi KBM, kjer se sicer tudi strinjajo, da je drobni tisk vedno treba prebrati, so zato potrošnikom naredili uslugo in jim ponudili produkt brez drobnega tiska – potrošniški kredit NAPREJ.
 
Transparentno in brez čakanja
Kredit NAPREJ je na voljo po izjemno dobri obrestni meri; ne le za komitente Nove KBM, temveč tudi za stranke drugih bank. Ponudba je transparentna in zastavljena tako, da je razumljiva vsem. Tako ne le, da ne bo nejasnosti, tudi dodatnih stroškov ne boste imeli. Odobrijo vam ga do vrednosti 30.000 evrov, in to brez čakanja – lahko že v nekaj minutah.
 
Zavarujte se
Se bojite, da vas bo doletelo kaj nepričakovanega, nepredvidenega, kar bi vam otežilo ali onemogočilo poplačilo kredita oziroma bi se zaradi tega kreditne obveznosti prenesle na vaše najbližje? Bodite brez skrbi in sklenite še zavarovanje že za pet evrov na mesec.
Zakaj je to priložnost, vredna zaupanja
Z odločitvijo za transparentni kredit NAPREJ se boste izognili neprijetnim presenečenjem, kot so skriti stroški, odvečno čakanje, stanje v vrsti, drobni tisk in dolgotrajno iskanje ugodnega kredita. Poleg tega Nova KBM z izboljšanjem produktov in storitev uspešno sledi viziji, da leta 2020 postane najboljša banka v Sloveniji. Letos je prejela tudi prestižen certifikat Najugodnejša banka 2019, ki ga na podlagi poglobljene neodvisne strokovne raziskave podeljuje uredništvo revije Moje finance.
 
Potrebujete kredit, pa se bojite drobnega tiska? Izberite transparenten kredit NAPREJ pri Novi KBM, ki je brez skritih presenečenj.

Več iz rubrike