Preiskave zaradi prodaje deleža lastnika Bia Separations

NPU in italijanska finančna policija izvajajo preiskave stanovanjskih, poslovnih in drugih prostorov, tudi na SDH.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Nacionalni preiskovalni urad (NPU) zaradi suma storitve kaznivega dejanja zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti preiskujejo stanovanjske, poslovne in druge prostore na območju ljubljanske policijske uprave, preiskovalci italijanske finančne policije (Guardia di Finanze) pa hkrati preiskujejo stanovanjske, poslovne in druge prostore v Italiji, so sporočili iz policije. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za preiskave zaradi prodaje deleža lastnika ajdovske družbe Bia Separations.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.