Predstavljene so ključne smernice nagrade Effie® Slovenija 2020

Strokovni odbor Effie Slovenija 2020 je te dni predstavil usmeritve desete sezone izvedbe nagrade za tržno-komunikacijsko učinkovitost, katere temelj bo razumevanje učinkovitosti in uspešnosti tržnih znamk. 
Fotografija: Vesna Marđonović. Foto Leon Vidic
Odpri galerijo
Vesna Marđonović. Foto Leon Vidic

Organizirali bodo 3 strokovno-izobraževalne dogodke, namenjene razumevanju trendov in podatkov ter zastavljanju strategij tržnih znamk, ki temeljijo na dojemanju današnjega digitalnega sveta in povezovanju znamk s ciljnimi javnostmi.

Prvi dogodek z vrhunskimi govorci bo 11. marca 2020 v Ljubljani. Kot je povedala predsednica strokovnega odbora, Vesna Marđonović, bo »Effie bo v svoji deseti jubilejni izvedbi v Sloveniji nagrada za komunikacijsko učinkovitost in uspešnost tržnih znamk. Učinkovitosti dodajamo uspešnost. Učinkovitost se nanaša na to, da delamo stvari pravilno, uspešnost pa na to, da delamo prave stvari. In naš osnovni cilj je, da bomo naši tržno-komunikacijski srenji pokazali, kako pomembno je, da delamo pravilno prave stvari.« 

Več iz rubrike

aktualno

Moravske Toplice se utapljajo v turističnih bonih

V Pomurju je ta hip zasedenost turističnih zmogljivosti skoraj stoodstotna, daleč največ turističnih bonov pa so unovčili v občini Moravske Toplice, ki v državnem merilu zaostaja le za Portorožem in …

aktualno

Najbolj skriti in podcenjeni otoki nedaleč od Slovenije

Odsev kristalno čiste turkizne vode, prelepe neokrnjene plaže, brez gneče turistov, prečudoviti sončni zahodi in še več, lahko doživite otokih ne prav daleč stran od Slovenije.

aktualno

Zdrs v recesijo: V Španiji skoraj 5 milijonov brezposelnih oseb

Koronavirusna kriza je v Španiji samo v drugem četrtletju terjala več kot milijon delovnih mest, večinoma v storitvenem in turističnem sektorju.

aktualno

Veliki Britaniji po izstopu iz EU grozi agrokemična apokalipsa

Zaradi brexita je nastal vrtinec sporov med okoljevarstveniki, državnimi regulatorji in agrokemičnimi korporacijami; več je tudi kriminalnih aktivnosti.

Komentarji: