Predstavljene so ključne smernice nagrade Effie® Slovenija 2020

Strokovni odbor Effie Slovenija 2020 je te dni predstavil usmeritve desete sezone izvedbe nagrade za tržno-komunikacijsko učinkovitost, katere temelj bo razumevanje učinkovitosti in uspešnosti tržnih znamk. 
Fotografija: Vesna Marđonović. Foto Leon Vidic
Odpri galerijo
Vesna Marđonović. Foto Leon Vidic

Organizirali bodo 3 strokovno-izobraževalne dogodke, namenjene razumevanju trendov in podatkov ter zastavljanju strategij tržnih znamk, ki temeljijo na dojemanju današnjega digitalnega sveta in povezovanju znamk s ciljnimi javnostmi.

Prvi dogodek z vrhunskimi govorci bo 11. marca 2020 v Ljubljani. Kot je povedala predsednica strokovnega odbora, Vesna Marđonović, bo »Effie bo v svoji deseti jubilejni izvedbi v Sloveniji nagrada za komunikacijsko učinkovitost in uspešnost tržnih znamk. Učinkovitosti dodajamo uspešnost. Učinkovitost se nanaša na to, da delamo stvari pravilno, uspešnost pa na to, da delamo prave stvari. In naš osnovni cilj je, da bomo naši tržno-komunikacijski srenji pokazali, kako pomembno je, da delamo pravilno prave stvari.« 

Več iz rubrike

aktualno

Poslovanje podjetij v času karantene

Za nami je skoraj pol leta soočanja z eno najhujših kriz sodobne ere in to ne ekonomsko, ne finančno, niti vojaško; tokratno so povzročili mikroorganizmi.

aktualno

V planinskih kočah naval Slovencev z boni, tujcev le peščica

Oskrbniki planinski koč letos tožijo o manjšem obisku gora in manj nočitvah kot pretekla leta. Upad je 25-odstoten, ponekod v visokogorju celo 50-odstoten.

aktualno

Na Hrvaškem več Slovencev kot v enakem obdobju lani

Na Hrvaškem so v prvih devetih dneh avgusta imeli več kot milijon turističnih obiskov in 7,2 milijona nočitev, kar je približno 70 odstotkov turističnih rezultatov iz enakega obdobja lani, sporoča HT…

aktualno

Nova katastrofa za kitajsko gospodarstvo

Hude poplave so uničile na tisoče hektarjev kmetijskih zemljišč na Kitajskem. Kmetje so utrpeli ogromno škodo, ko so padavine uničile pridelke riža, soje in koruze, piše CNN.

Komentarji: