Predstavitvena informacija

Predajte se vrhunskim kulinaričnim doživetjem

Prestižno kulinarično razvajanje pod taktirko najboljših slovenskih kuharskih chefov – to so najbolj ekskluzivne sanje, ki se to poletje uresničujejo.
Fotografija: FOTO: Arhiv združenja JRE
Odpri galerijo
FOTO: Arhiv združenja JRE

Se radi prepuščate raznovrstnosti okusov in nadvse uživate ob najbolj nenavadnih kulinaričnih kreacijah? Potem berite dalje in si dovolite, da vas to poletje vodi posebno odkrivanje Slovenije, v katerem bodo uživali vsi vaši čuti.

Ko vašo pot usmerja želja po kulinaričnem raziskovanju in odkrivanju lokalnih okusov, se pustite voditi z JRE vodičem v roki, ki velja za nekakšno biblijo vrhunske kulinarike. V njem boste našli seznam slovenskih restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami in krožniki. JRE Slovenija je združenje vrhunskih chefov in restavracij, ki jih zaznamuje kakovost z izborom vrhunskih lokalnih sestavin in proizvodov, ustvarjalnost chefov in skrb za ohranjanje tradicije. Ob tem pa vas bodo restavracije JRE navdušile zaradi svojih lokacij, interjerja, vzdušja in storitve, zato njegov seznam predstavlja jagodni izbor slovenske kulinarike. In če prisegate na vrhunskost in na lokalne izbrane okuse, naj se vaša nova poletna avantura začne v velikem slogu  - z obiskom najboljših in najprestižnejših.

V JRE Slovenija je vključenih skoraj dvajset slovenskih restavracij, ki so razpršene po različnih koncih države in vam tako omogočajo raznoliko turnejo okusov in geografske kulinarične raznolikosti.

FOTO: Arhiv združenja JRE
FOTO: Arhiv združenja JRE


Še bolj predani kulinaričnim presežkom


In to poletje bo za vse imetnike Paketa Premium pri Novi KBM še bolj vznemirljivo in v znamenju top slovenske kulinarike. Nova KBM je namreč sklenila prav posebno partnersko sodelovanje z JRE Slovenija in tako imetnikom Paketa Premium omogočila številne dodatne ugodnosti, kot so darila v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na kulinaričnih delavnicah MasterClass, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi. 

FOTO: Arhiv združenja JRE
FOTO: Arhiv združenja JRE


Vsi imetniki Paketa Premium pri novi KBM imajo poleg najboljših storitev banke na voljo tudi izjemen nabor ugodnosti, ki jih zagotavljajo premium kartice.  Poleg ekskluzivnih kulinaričnih doživetij lahko tako uživajo še v ekskluzivnih hotelskih ponudbah tako doma kot v tujini. Še lažje pa lahko dostopajo tudi do različnih nadstandardnih storitev, ki jim izboljšajo potovanja.

 

Nagradna igra: doživite ekskluzivno kulinarično izkušnjo


Sodelujte v premium nagradni igri za kulinarična doživetja. Vse, kar morate storiti, je to, da odgovorite na nagradno vprašanje, izpolnite nagradni obrazec in z nekaj sreče bo vaše poletje letos resnično v znamenju top slovenske kulinarike.


 

Za glavnega zmagovalca bo edinstveno kulinarično doživetje začinjeno z izbrano družbo po njegovem okusu, unikatno atmosfero in spoznavanjem chefa, ki bo zmagovalcu na Big Green Egg Akademiji ekskluzivno predstavil male trike velikih žar mojstrov. Če pa boste imeli srečo v drugo ali tretje, boste kulinarično izkušnjo lahko izkusili v poljubni restavraciji JRE.
  • Glavna nagrada: Žar Big Green Egg in osebno srečanje s chefom na Akademiji Big Green Egg.
  • Dodatni nagradi: 2x darilni bon v vrednosti 250 evrov v poljubni restavraciji JRE (velja za enkratno porabo).

 

Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM
 

 

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.