POMP Forum: Prvo desetletje konference vsebinskega marketinga

Ena najstarejših, največjih in najstrokovnejših mednarodnih konferenc o vsebinskem marketingu na svetu bo letos že desetič obiskovalce učila o novih trendih korporativnega komuniciranja, marketinga in odnosov z javnostmi. 
Fotografija: POMP FORUM 2019 bo potekal 26. septembra v Klubu CD. Foto: Arhiv organizatorja
Odpri galerijo
POMP FORUM 2019 bo potekal 26. septembra v Klubu CD. Foto: Arhiv organizatorja

Butična konferenca bo trende predstavila z aktualnimi študijami primerov globalnih znamk, ki delujejo na različnih področjih in ravneh vsebinskega marketinga. Predavatelji iz sedmih različnih držav predstavljajo inovativnost in učinkovitost projektov.

»Spoznali bomo zakulisje ustvarjanja revije Red Bulettin (Red Bull), se podali v svet strojnega učenja in analize podatkovnih množic (IJS), spoznali, kako blizu sta marketing in umetna inteligenca (Salesforce), spregovorili z govorečim hladilnikom (Bosch) in se soočili z generacijo Z (Fanbytes),« zaupajo organizatorji.

Klub Cankarjevega doma bo tako 26. septembra postal prizorišče prebojnih idej na področju vsebinskega marketinga.
 
 

Več iz rubrike

aktualno

Moravske Toplice se utapljajo v turističnih bonih

V Pomurju je ta hip zasedenost turističnih zmogljivosti skoraj stoodstotna, daleč največ turističnih bonov pa so unovčili v občini Moravske Toplice, ki v državnem merilu zaostaja le za Portorožem in …

aktualno

Najbolj skriti in podcenjeni otoki nedaleč od Slovenije

Odsev kristalno čiste turkizne vode, prelepe neokrnjene plaže, brez gneče turistov, prečudoviti sončni zahodi in še več, lahko doživite otokih ne prav daleč stran od Slovenije.

aktualno

Zdrs v recesijo: V Španiji skoraj 5 milijonov brezposelnih oseb

Koronavirusna kriza je v Španiji samo v drugem četrtletju terjala več kot milijon delovnih mest, večinoma v storitvenem in turističnem sektorju.

aktualno

Veliki Britaniji po izstopu iz EU grozi agrokemična apokalipsa

Zaradi brexita je nastal vrtinec sporov med okoljevarstveniki, državnimi regulatorji in agrokemičnimi korporacijami; več je tudi kriminalnih aktivnosti.

Komentarji: