Predstavitvena informacija

Pametni telefoni, ki spreminjajo vašo realnost

Atraktivni, estetsko dovršeni in tehnološko izpopolnjeni za vse okuse in življenjske sloge. Samsung predstavlja prvi korak v prihodnost mobilne telefonije.
Fotografija: FOTO: Samsung
Odpri galerijo
FOTO: Samsung

Nič več ne bo tako, kot ste si predstavljali do zdaj. Samsung dokazuje, da je lahko veliko hkrati tudi majhno in da se največji aduti lahko skrivajo tudi v najmanjših podrobnostih. Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G sta dva nova mladostniško temperamentna pametna telefona, ki ju boste vedno lahko imeli pri roki in ki bosta vedno poskrbela za izpopolnjeno izkušnjo na vseh ravneh vašega vsakdana. Poleg vrhunskih zmogljivosti ju odlikuje tudi atraktiven in čisto inovativni videz, ki bo zagotovo vsepovsod privlačil radovedne poglede.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G - Zapeljivec za vsak žep

Nikoli več ne boste imeli težave s tem, kam spraviti svoj pametni telefon. Samsung Galaxy Z Flip3 5G se s svojimi 4,2 palca prilega v skoraj vsak žep in še tako majhno moderno torbico. Majhni Samsung lepotec je namreč na preklop, kar pomeni, da ga lahko zlahka zložite, ampak nikakor ne na račun funkcionalnosti. Tudi ko je zložen, lahko z njim fotografirate, poslušate glasbo ali berete sporočila na zunanjem 1,9-palčnem zaslonu, na katerem se prikazujejo tudi vsa obvestila z družabnih omrežij ter tudi število korakov in druge koristne informacije.

Tako majhen, da ga boste lahko spravili tudi v najmanjšo torbico. FOTO: Samsung
Tako majhen, da ga boste lahko spravili tudi v najmanjšo torbico. FOTO: Samsung

Ovekovečili boste vsak svoj novi adrenalinski podvig. FOTO: Samsung
Ovekovečili boste vsak svoj novi adrenalinski podvig. FOTO: Samsung

Ko ga razprete, pa se vam na 6,7-palčni Dynamic AMOLED zaslonu s polno HD ločljivostjo odpre čisto nov svet, saj lahko uživate v priljubljenih filmih, serijah in videoposnetkih na družabnih omrežjih. Če morate vmes odgovoriti na sporočilo, samo razdelite zaslon in se prepustite večopravilnosti.

Glavni zaslon je narejen iz Samsung izjemno tankega stekla, ki predstavlja največji preskok v Samsung tehnologiji zložljivih zaslonov. FOTO: Samsung
Glavni zaslon je narejen iz Samsung izjemno tankega stekla, ki predstavlja največji preskok v Samsung tehnologiji zložljivih zaslonov. FOTO: Samsung
Eden njegovih glavnih adutov je tudi fotografiranje, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje kreativnih selfijev, saj telefon lahko sam stoji pod kotom od 75 do 115 stopinj. Izjemno, z Samsung Galaxy Z Flip3 5G boste vedno ujeli pravi kot svojega obraza, in to brez stegovanja rok, in ne nazadnje – vaši posnetki bodo tako vedno ostri brez strahu, da se vam bo zatresla roka. Samo postavite svoj Samsung Galaxy Z Flip3 5G pod želenim kotom in izberite popolno pozo, on pa bo naredil drugo. Vse fotografije in videoposnetki vaših nepozabnih trenutkov ali najljubših modnih kombinacij bodo imeli ob 256 GB vgrajenega pomnilnika dovolj prostora, zato ne omejujte svoje ustvarjalnosti.

Tudi znana slovenska vplivnica po novem prisega na Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Fotografinja Urša Drofinik (ursha.si), ki na svojem profilu na Instagramu objavlja slikovite in raznolike izletniške destinacije, pri svojem ustvarjanju uporablja tudi Samsung Galaxy Z Flip3 5G. In katera lastnost malega zapeljivca jo je najbolj navdušila? »Verjetno je pričakovati, da bo odgovor na to vprašanje majhnost in priročnost telefona, vendar pa kot fotografinja najprej preizkusim zmogljivosti telefona skozi fotografske oči. To, da je telefon prepogljiv, je skrajno priročna funkcija, saj postane samostoječi fotoaparat in ne potrebujem ves čas s seboj nositi mini stativa oz. improvizirati, kam postaviti telefon, ko tega stativa ni. Kamera je dovolj zmogljiva, da bo ujela vaše najljubše trenutke, povrhu vsega pa lahko posnetke ustvarjate tudi pod vodno gladino, saj je Samsung Galaxy Z Flip3 5G prvi prepogljiv telefon, ki preživi tudi pod vodno gladino,« navdušeno pove Urša in Samsung Galaxy Z Flip3 5G priporoča tistim, ki iščejo priročen majhen telefon, ki zmore vse, kar zmorejo veliki. »Atraktivna oblika in drugačnost pa bo vsekakor pritegnila pozornost tudi največjih skeptikov.«

Noben drug Samsung Galaxy telefon ne posname takšnih fotografij in videoposnetkov. FOTO: Samsung
Noben drug Samsung Galaxy telefon ne posname takšnih fotografij in videoposnetkov. FOTO: Samsung

Postanite multipraktik s Samsung Galaxy Z Fold3 5G

In zdaj je čas, da vas odpelje v čisto nove galaksije mobilne telefonije. Izjemen, eleganten, multifunkcionalen in zanesljiv. Samsung Galaxy Z Fold3 5G ima vse lastnosti sanjskega partnerja, saj se boste skupaj z njim vedno počutili na pravem mestu. Na prvi pogled deluje kot običajen pametni telefon, vendar je njegova največja prednost skrita očem. Samsung Galaxy Z Fold3 5G se namreč odpre kot knjiga in vam pomaga, da opravljate več stvari hrkati: v enem trenutku boste pisali večpredstavnostna sporočila na 6,2-palčnem zaslonu, v naslednjem pa že uživali v vseh prednostih, ki jih prinaša odprti 7,6-palčni zaslon Infinity Flex. Na njem lahko brezskrbno delate z aplikacijami, kot so Microsoft Teams, gledate videoposnetke in priljubljene serije ali filme.

Ko je zaprt, gre za vrhunski 15,82-centimeterski (6,2“) telefon, ki omogoča klasično držanje z eno roko. Odprt, pa vam nudi ogromen zaslon, ki odpira nove možnosti. FOTO: Samsung
Ko je zaprt, gre za vrhunski 15,82-centimeterski (6,2“) telefon, ki omogoča klasično držanje z eno roko. Odprt, pa vam nudi ogromen zaslon, ki odpira nove možnosti. FOTO: Samsung
Če imate večopravilnost v krvi in radi družite prijetno s koristnim, enostavno razdelite zaslon in vse aktivnosti opravljajte hkrati. Samsung Galaxy Z Fold3 5G vam omogoča hkratno delo s tremi aplikacijami. Pri tem vam lahko dodatno pomaga pisalo S Pen, ki je združljivo z obema zložljivima pametnima telefonoma!

Slikajte iz več zornih kotov z enim klikom z modelom Samsung Galaxy Z Fold3

Dovolite si, da vas odnese v svet profesionalnih fotografov – Samsung Galaxy Z Fold3 5G se lahko pohvali z izjemnimi petimi kamerami na treh različnih mestih, kar vam zagotavlja popoln kot, za katerega bi se namučili tudi profesionalni fotografi. Vaš novi Samsung Galaxy Z Fold3 5G se odpre kot knjiga ter vam omogoča branje in pisanje v vseh možnih položajih. Ker stoji pokonci, bo spremljanje najboljših videovsebin še bolj enostavno, prav tako boste lažje sodelovali med konferenčnimi klici.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G: Za razred varnejša

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G sta iz najbolj vzdržljivega aluminija Armor in z obeh strani zaščitena s steklom Gorilla Glass Victus. Notranji zaslon ščiti folija iz raztegljivega materiala PET. Dobro je poudariti, da lahko zaradi zaslona Infinity Flex in napredne tehnologije zlaganja Hideaway Hinge oba pametna telefona zdržita 200.000 preklopov. Modela Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G  sta tudi prva zložljiva pametna telefona z vodoodpornostjo po standardu IPX8.

Postanite del velike Samsung družine

Samsung se želi svojim kupcem zahvaliti ne samo z vedno novimi in inovativnimi izdelki, ampak tudi s posebnimi ugodnostmi v okviru Samsung Lounge programa lojalnosti. Tako vas v aplikaciji Samsung Members čakajo popusti, prednosti in številna presenečenja.

Če želite uživati v prednostih Samsung programa zvestobe, morate biti obstoječi ali postati novi uporabnik enega od Samsung pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

ŽELIM IZVEDETI VEČ.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung Slovenija

Več iz rubrike