Predstavitvena informacija

Osupljivo: drugačna podoba pametnih telefonov

Osupljiva, zmogljiva, estetsko dovršena in večfunkcionalna. Odkrijte nova pametna telefona prihodnosti: Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G.
Fotografija: Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G sta dosegla pravi kompromis med željo po velikem zaslonu in praktičnostjo. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G sta dosegla pravi kompromis med željo po velikem zaslonu in praktičnostjo. FOTO: Samsung

Vse omejitve, ki ste jih kdaj občutili v uporabnosti pametnih telefonov, so dokončno izginile. Samsung predstavlja dva vrhunska pametna telefona, ki dokazujeta, da je lahko malo tudi veliko in da je vsestranska multimedijska funkcionalnost vedno na dlani ali celo v žepu najljubših kavbojk.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G sta dosegla pravi kompromis med željo po velikem zaslonu in praktičnostjo. Inovatorji Samsung so poiskali navdih v retro nostalgiji in razvili dva sodobna telefona, ki več kot učinkovito zadovoljujeta vsestranske želje po popolni mobilni multimedijski izkušnji.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G vam zagotavljata skok v čisto drugačno. FOTO: Samsung
Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G vam zagotavljata skok v čisto drugačno. FOTO: Samsung

 

Odprite svet, kakršnega še ni bilo


Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G vam zagotavljata skok v čisto drugačno in nekoliko »že videno« mobilno izkušnjo. Se še spominjate revolucionarnih telefonov na preklop, ki so nas še pred desetletjem navduševali? Praktičnost tega nostalgičnega dizajna se danes vrača v čisto drugačni podobi. Vesoljski dizajn in čista tehnološka perfekcija: to je rdeča nit obeh mobilnih šampionov, ki bosta našla pravi zagon v tehnologiji 5G.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G vam omogočata dvoje: praktično vsakdanjo majhnost, ki se odpre v neverjetno obširnost.

Spoznajte njune prednosti in preverite, kateri vam je najbolj pisan na kožo.
 

Galaxy Z Fold3 5G: od kompaktnega do konkretnega

 
Je kompakten, praktičen in najbolj zmogljiv Samsung pametni telefon. In je še veliko več: ko ga odprete, se vam razkrije ogromen zaslon, ki vam omogočam da gledate, delate in igrate kot še nikoli prej.

Ko je zaprt, gre za vrhunski 15,82-centimeterski (6,2“) telefon, ki omogoča klasično držanje z eno roko.3Odprt, pa vam nudi ogromen zaslon, ki odpira nove možnosti. FOTO: Samsung
Ko je zaprt, gre za vrhunski 15,82-centimeterski (6,2“) telefon, ki omogoča klasično držanje z eno roko.3Odprt, pa vam nudi ogromen zaslon, ki odpira nove možnosti. FOTO: Samsung


Galaxy Z Fold3 5G bo postal vaš najboljši pisarniški ali študijski pripomoček. Velik zaslon omogoča branje, pisanje, risanje … skratka vse, kar vam omogočata tudi tablica ali prenosni računalnik, le da je Samsung tehnologija tokrat naredila še korak naprej in ustvarila izdelek, ki je tako izpopolnjen, da ga boste le neradi odložili.

Mojstrsko dodelan telefon sledi vašemu ritmu življenja – omogoča delo s tremi aplikacijami naenkrat. Med videoklicem glejte predstavitev svojih kolegov, sledite svoji predstavitvi in delajte zapiske na zaslonu – vse brez odpiranja dodatnih oken. To vam bo olajšalo pisalo S Pen, ki je zdaj kompatibilno s telefoni iz serije Galaxy Z Fold in Flip, in vam še pospešilo ter olajšalo proces ilustriranja in predstavitev.

Prepogljiv način pa vam omogoča prostoročno gledanje vsebin, opravljanje videoklicev in še veliko več. FOTO: Samsung
Prepogljiv način pa vam omogoča prostoročno gledanje vsebin, opravljanje videoklicev in še veliko več. FOTO: Samsung


Zunanji zaslon z diagonalo 15,82 cm vam zagotavlja prvovrstno mobilno izkušnjo, medtem ko večji notranji zaslon, ki v diagonali meri kar 19,3 cm, pa vam odpira čisto novo dimenzijo uživanja videovsebin ali igranja iger.

Pet kamer za izjemno fotografijo – vsaka vaša fotografija bo pisala nov list vaših nepozabnih doživetij, saj noben drug Samsung Galaxy telefon ne posname takšnih fotografij in videoposnetkov.

Vedno povezani z vašimi Samsung napravami. FOTO: Samsung
Vedno povezani z vašimi Samsung napravami. FOTO: Samsung 

Galaxy Z Flip3 5G – majhen in hkrati tako velik


To je telefon, ki vas bo v hipu presenetil – gre za pravi poklon prefinjeni eleganci, združeni s praktičnimi in dovršenimi funkcijami, ki so popolnoma prilagojene vašemu življenjskemu slogu.

Lahko ga zložite v žep, ga pospravite v torbico ali v žep vaših najožjih kavbojk. FOTO: Samsung
Lahko ga zložite v žep, ga pospravite v torbico ali v žep vaših najožjih kavbojk. FOTO: Samsung


Zloženi Galaxy Z Flip3 5G meri 10,72 cm in ga lahko spravite tudi v najožje žepe oblačil ali torbice. Na zloženem telefonu Galaxy Z Flip3 lahko berete sporočila, poslušate glasbo, fotografirate in še veliko več.

Ko ga razprete, lahko uživate v vseh prednostih velikega 17-cm zaslona in najboljših Samsung inovacij. Uživajte v vsakdanji večopravilnosti in si z napredno 5G-tehnologijo zagotovite brezskrbno upravljanje vseh svojih najljubših aplikacij in pripomočkov.

Svoja vsakodnevna opravila boste uresničili še hitreje tudi tako, da boste velik zaslon razdelili na dva dela. V zgornjem delu boste tako lahko poslušali glasbo na kanalu YouTube ali celo gledali film, na spodnjem pa odgovarjali na sporočila.

Vedno povezani z vašimi Samsung napravami. FOTO: Samsung
Vedno povezani z vašimi Samsung napravami. FOTO: Samsung

Kaj imata skupnega Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G


#DVAKRAT TRI: Dvakrat več udobja, dvakrat bolj produktivno delo pri dvakrat hitrejšem zaslonu
Večina zaslonov na pametnih telefonih ima stopnjo osveževanja 60 Hz. Zaslon Dynamic AMOLED 2X Super se osvežuje s frekvenco 120 Hz. Hitrost, s katero izpolnjuje vaše ukaze in lahke potege s prsti, ustvarja vtis, da vam bere misli.

#VSI SPOMINI NA ENEM MESTU: Shranite vse svoje spomine v žep
Lahko izbirate med 256 GB in 512 GB notranjega pomnilnika. Tako lahko še prvi testni selfi, ki ste ga posneli pred trgovino takoj po nakupu telefona, ostane shranjen tudi po dveh letih intenzivne rabe.

#DODATNA ZAŠČITA ZA VEČ PUSTOLOVŠČIN: opremljen, da pazi sam nase
Gorilla Glass Victus je steklo, ki Galaxy Z Fold3 in Z Flip3 obdaja spredaj in zadaj. Je najbolj čvrsto steklo v uporabi doslej. Ti telefoni imajo tudi aluminijasto ohišje, ki jih naredi bolj odporne od vseh predhodnikov. Obe napravi imata čez notranje zaslone nameščeno novo zaščitno folijo iz raztegljivega materiala PET in optimizirane panelne sloje, zaradi česar je glavni zaslon 80 % bolj vzdržljiv od predhodnih modelov (interno testiranje je izvedeno glede na model Galaxy Z Fold2).

 


 

Naročnik oglasne vsebine je Samsung

Več iz rubrike