Odpira se novo letovišče Hilton na Hrvaškem (FOTO)
Novo letovišče Hilton na Hrvaškem naj bi svoja vrata v osrčju Kvarnerskega zaliva odprlo prihodnji mesec.
Odpri galerijo
Resort & Spa Hilton Rijeka Costabella Beach, ki se nahaja med Reko in Opatijo, ponuja 132 sob in apartmajev s pogledom na morje ter 62 vil in apartmajev.
Letovišče se ponaša tudi s šestimi restavracijami in bari, 3700 m2 velikimi zdravilišči in zdravstvenim klubom, zasebno plažo s priveznimi mesti, otroškim klubom ter štirimi sejnimi sobami in zunanjimi prostori za sestanke in prireditve.
Med restavracijami je tudi strešna restavracija Nebo Restaurant & Lounge, kjer je bil za glavnega kuharja izbran Deni Srdoč.
28-letnik ljubezen in strast do kuhanja dolguje babici, ki je navdihnila njegovo karierno pot in odločitev, da se vpiše v zasebni kulinarični inštitut Oliva Allegra v Splitu na Hrvaškem.
Leta 2018 je bil Srdoč proglašen za najboljšega mladega kuharja na Hrvaškem in za mladi talent leta Gault & Millau. Pri 27 letih je Deni Srdoč prejel svojo prvo Michelinovo zvezdo in postal najmlajši kuhar na Hrvaškem, ki je prejel prestižno kulinarično nagrado.
Zdraviliški in zdravstveni klub ponuja 255-metrski notranji bazen z masažnimi bazeni, savnami, parnimi kopelmi, sprostitvenimi in masažnimi sobami ter fitnesom.
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, ki je eden najsodobnejših hotelov Hilton v tem delu Evrope, naj bi se odprl konec aprila.
Direktor hotela Jose Luiz Ruiz je ob razglasitvi dejal: »Ponosni smo, da lahko na to območje pripeljemo storitve, ki jih nudijo hoteli Hilton. Naša veriga ima več kot 6000 hotelov, povezanih v 17 panogah, in več kot 600 letoviških hotelov, ki se nahajajo na najrazličnejših skrbno izbranih lokacijah po vsem svetu,« pišejo tamkajšnji mediji.
»Ta hotel bo prispeval k nadaljnjemu pozicioniranju Reke na svetovnem turističnem zemljevidu, ki je že prepoznana kot odlična destinacija za oddih z eno najvišjih stopenj rasti realiziranega turističnega prometa,« je potrdil direktor Hrvaške turistične organizacije Kristjan Staničić.
Letovišče se ponaša tudi s šestimi restavracijami in bari, 3700 m2 velikimi zdravilišči in zdravstvenim klubom, zasebno plažo s priveznimi mesti, otroškim klubom ter štirimi sejnimi sobami in zunanjimi prostori za sestanke in prireditve.
Med restavracijami je tudi strešna restavracija Nebo Restaurant & Lounge, kjer je bil za glavnega kuharja izbran Deni Srdoč.
28-letnik ljubezen in strast do kuhanja dolguje babici, ki je navdihnila njegovo karierno pot in odločitev, da se vpiše v zasebni kulinarični inštitut Oliva Allegra v Splitu na Hrvaškem.
Leta 2018 je bil Srdoč proglašen za najboljšega mladega kuharja na Hrvaškem in za mladi talent leta Gault & Millau. Pri 27 letih je Deni Srdoč prejel svojo prvo Michelinovo zvezdo in postal najmlajši kuhar na Hrvaškem, ki je prejel prestižno kulinarično nagrado.
Zdraviliški in zdravstveni klub ponuja 255-metrski notranji bazen z masažnimi bazeni, savnami, parnimi kopelmi, sprostitvenimi in masažnimi sobami ter fitnesom.
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, ki je eden najsodobnejših hotelov Hilton v tem delu Evrope, naj bi se odprl konec aprila.
Direktor hotela Jose Luiz Ruiz je ob razglasitvi dejal: »Ponosni smo, da lahko na to območje pripeljemo storitve, ki jih nudijo hoteli Hilton. Naša veriga ima več kot 6000 hotelov, povezanih v 17 panogah, in več kot 600 letoviških hotelov, ki se nahajajo na najrazličnejših skrbno izbranih lokacijah po vsem svetu,« pišejo tamkajšnji mediji.
»Ta hotel bo prispeval k nadaljnjemu pozicioniranju Reke na svetovnem turističnem zemljevidu, ki je že prepoznana kot odlična destinacija za oddih z eno najvišjih stopenj rasti realiziranega turističnega prometa,« je potrdil direktor Hrvaške turistične organizacije Kristjan Staničić.
Več iz rubrike
Rimac Technology bo razvil in proizvedel baterijske sisteme za Skupino BMW
To sodelovanje predstavlja ključni trenutek v rasti podjetja Rimac Technology.
Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje
Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.