Odbojkarje bo iz Pariza v Ljubljano prepeljala posadka Adrie Airways

Posadka Adrie Airways bo drugouvrščene odbojkarje prepeljala iz Pariza nazaj v Ljubljano. Zaposleni Adrie bodo čarterski polet z letalom CRJ900 izvedli brezplačno, stroške povratnega leta pa bo krila potovalna agencija Palma.
Fotografija: Slovenski odbojkarji so po zadnjem dejanju evropskega prvenstva zahvalili navijačem. Približno 5000 jih je prišlo navijat tudi v Pariz. CEV
Odpri galerijo
Slovenski odbojkarji so po zadnjem dejanju evropskega prvenstva zahvalili navijačem. Približno 5000 jih je prišlo navijat tudi v Pariz. CEV

Odbojkarji bodo s pariškega letališča Charles de Gaule poleteli ob 23.45 v nedeljo, 29.9. Predviden prihod slovenskih odbojkarjev na brniško letališče je okoli 1.30 zjutraj 30.9., so sporočili zaposleni Adrie Airways.

Usoda Adrie pa medtem še vedno ostaja nejasna. Poleg poleta z odbojkarji iz Pariza, ki je odločitev posadke Adrie, sta se v soboto in danes izvedla le večerna poleta na relaciji Ljubljana-Frankfurt-Ljubljana. Vodstvo Adrie išče rešitve, njeni lastniki pa upajo na pomoč države. Vlada se bo o stanju slovenskega letalskega prevoznika in možnih nadaljnjih korakih pogovarjala jutri.
 

VEČ O ADRII:
Odkup Adrie Airways? Nora ideja!
Iz Adrie Airways prišlo ganljivo pismo zaposlenih
Ne prezrite: Kaj storiti, ko vam odpovedo let


 

Več iz rubrike

aktualno

Od 345 milijonov, unovčenih za 13,5 milijona evrov turističnih bonov

Prebivalci Slovenije so doslej unovčili 100.000 turističnih bonov v skupni vrednosti 13,5 milijona evrov, je sporočila Finančna uprava RS (Furs).

aktualno

Novo stanovanje v Avstriji stane deset letnih plač

V mednarodni primerjavi so najemnine na Dunaju še vedno razmeroma nizke, kaže Deloittova študija.

aktualno

Nemška aplikacija »covid-19« že prvi dan s 6,5 milijona uporabnikov

Nemci so aplikacijo za sledenje stikom vpeljali že junija, zagon aplikacije pa je bil izredno uspešen; v le 24 urah jo je uporabljalo 7,8 odstotkov prebivalstva.

aktualno

Hude posledice za milenijce in generacijo Z

Deloittova raziskava razkriva »odporno generacijo«: covid-19 prinaša hude posledice za milenijce in generacijo Z, a ti v njej vidijo priložnost za razmislek in ukrepanje.

Komentarji: