Nova mobilna aplikacija z zaposlitvenimi oglasi

Zaživela je mobilna aplikacija GO4 Jobs, v kateri je trenutno zbranih več kot 2000 prostih delovnih mest.
Fotografija: Aplikacija Foto: Delo
Odpri galerijo
Aplikacija Foto: Delo

Kot navajajo avtorji, je njen namen na enem mestu zbrati vsa prosta delovna mesta. Njena posebnost je, da omogoča prikaz oglasov na podlagi naše trenutne lokacije. Na primer, ko smo v Novem mestu, se lahko izpisujejo ponudbe tamkajšnjih delodajalcev, ko se odpeljemo v Koper, se temu prilagodi tudi seznam oglasov. Seveda, če to določimo v nastavitvah.

Aplikacija omogoča nastavitve delovnih področij, ki nas zanimajo, blokiranje nezanimivih oglasov, določimo lahko, da nas sistem opozori, ko se pojavi oglas, ki ustreza našim kriterijem.

Več iz rubrike

aktualno

Od 345 milijonov, unovčenih za 13,5 milijona evrov turističnih bonov

Prebivalci Slovenije so doslej unovčili 100.000 turističnih bonov v skupni vrednosti 13,5 milijona evrov, je sporočila Finančna uprava RS (Furs).

aktualno

Novo stanovanje v Avstriji stane deset letnih plač

V mednarodni primerjavi so najemnine na Dunaju še vedno razmeroma nizke, kaže Deloittova študija.

aktualno

Nemška aplikacija »covid-19« že prvi dan s 6,5 milijona uporabnikov

Nemci so aplikacijo za sledenje stikom vpeljali že junija, zagon aplikacije pa je bil izredno uspešen; v le 24 urah jo je uporabljalo 7,8 odstotkov prebivalstva.

aktualno

Hude posledice za milenijce in generacijo Z

Deloittova raziskava razkriva »odporno generacijo«: covid-19 prinaša hude posledice za milenijce in generacijo Z, a ti v njej vidijo priložnost za razmislek in ukrepanje.

Komentarji: