Nocoj zaključek Menta

Danes zvečer se zaključuje festival glasbene kreativnosti, ki je tri dni polnil prestolnico z glasbenimi nastopi, kvalitetno vsebino in jo tako spremenil v glasbeno meko.
Fotografija: Sevdaliza
Odpri galerijo
Sevdaliza

Peta edicija Ment Ljubljana je letos potekala po več ljubljanskih prizoriščih: Kino Šiška, Gala Hala, Menza pri koritu, Gromka, Channel Zero, Dobra vaga, Klub K4, Orto bar, Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana, Hostel Celica, Slovenska kinoteka, Hotel Union, Hotel M in Ljubljanski grad.
Dnevni program so polnili s predavanji o idejah, kaj nuditi glasbenim navdušencem, kako biti inovativen pri organizaciji glasbenih konferenc, udeleženci so spoznavali dobre prakse tujih glasbenih festivalov in trende v organizaciji tovrstnih dogodkov, deležnikom konference pa je bilo ponujeno tudi hitro mreženje.
Aktualni imetnik naziva najboljšega klubskega in najboljšega manjšega evropskega festivala se nocoj zaključuje v velikem slogu, s koncerti na Ljubljanskem gradu, v Stari mestni elektrarni, od koder se dogajanje preseli na Metelkovo in zaključi v jutranjih urah v Klubu K4. Več o večernem programu preberite TU.
 
 

 

Več iz rubrike

aktualno

Francoske sirarje je načela plesen

Tradicionalna prodaja sira v Franciji se je zmanjšala za več kot polovico. Državo tisočih sirov je covid-19 pahnil na rob prepada.

aktualno

Christine Lagarde: Čakajo nas globoke spremembe v svetovni ekonomiji

Gospodarska koronakriza, bo povzročila globoke spremembe v svetovnem gospodarstvu, je dejala Christine Lagarde, vodja Evropske centralne banke (ECB).

aktualno

Parlamentarno pot začenja paket ukrepov za drugi val epidemije

Odbor DZ za delo ima danes na dnevnem redu seje predlog novega interventnega zakona, katerega cilj je omiliti in odpraviti posledice epidemije covida-19 za državljane in gospodarstvo.

aktualno

Znano je kdo je imel lani pri sosedih največ prihodka in kdo dobička

FINA je obdelala letne računovodske izkaze, ki jih je do 30. junija oddalo 131.701 podjetij, ki plačujejo davek na dobiček, razen bank, zavarovalnic in drugih finančnih institucij.

Komentarji: