Nocoj zaključek Menta

Danes zvečer se zaključuje festival glasbene kreativnosti, ki je tri dni polnil prestolnico z glasbenimi nastopi, kvalitetno vsebino in jo tako spremenil v glasbeno meko.
Fotografija: Sevdaliza
Odpri galerijo
Sevdaliza

Peta edicija Ment Ljubljana je letos potekala po več ljubljanskih prizoriščih: Kino Šiška, Gala Hala, Menza pri koritu, Gromka, Channel Zero, Dobra vaga, Klub K4, Orto bar, Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana, Hostel Celica, Slovenska kinoteka, Hotel Union, Hotel M in Ljubljanski grad.
Dnevni program so polnili s predavanji o idejah, kaj nuditi glasbenim navdušencem, kako biti inovativen pri organizaciji glasbenih konferenc, udeleženci so spoznavali dobre prakse tujih glasbenih festivalov in trende v organizaciji tovrstnih dogodkov, deležnikom konference pa je bilo ponujeno tudi hitro mreženje.
Aktualni imetnik naziva najboljšega klubskega in najboljšega manjšega evropskega festivala se nocoj zaključuje v velikem slogu, s koncerti na Ljubljanskem gradu, v Stari mestni elektrarni, od koder se dogajanje preseli na Metelkovo in zaključi v jutranjih urah v Klubu K4. Več o večernem programu preberite TU.
 
 

 

Več iz rubrike

Komentarji: