Naš cilj je dvig konkurenčnosti slovenskega gospodarstva

Rok Capl, vršilec dolžnosti direktorja Spirit Slovenija, poudarja, da so most med gospodarstvom in politiko za naslavljanje vseh potrebnih sprememb.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Javna agencija Spirit Slovenija je most med gospodarstvom in politiko. Pri njih podjetja dobijo vse na enem mestu (angl. One Stop Shop), poudarja Rok Capl, v. d. direktorja Spirit Slovenija. Po njegovi oceni bomo imeli v prihodnje v Sloveniji večje težave z zemljišči in primerno opremljenimi poslovnimi conami kot pa z ustreznimi investicijami.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.