Predstavitvena informacija

Menjava banke še nikoli tako preprosta

Banke se vse bolj trudijo svoje storitve in ponudbo prilagoditi željam in potrebam svojih strank. Zato ne odlašajte z zamenjavo, če mislite, da vam vaša banka ne služi več oziroma katera druga ponuja pogoje, ki vam bolj ustrezajo.
Fotografija: Foto: Getty Images
Odpri galerijo
Foto: Getty Images

Zamenjava banke še nikoli ni bila tako preprosta. Izberite takšno, ki je dostopna, da vam bodo njene poslovalnice na voljo na vsakem koraku; ter ima širok nabor bančno-finančnih storitev, ki bodo poskrbele za urejenost vaših financ, premišljeno varčevanje in investiranje, ter tekoče in uspešno vsakodnevno poslovanje.

Najpogosteje uporabljene storitve
Dvig gotovine, plačevanje položnic, spletni nakupi, pregledovanje stanja na računu gotovo spadajo med najpogostejša opravila, pri katerih uporabljamo bančne storitve. Paketa Komplet in Premium, ki ju ponuja Nova KBM, zato vsebujeta tiste storitve, ki jih dnevno najpogosteje uporabljamo. Ker omogočata ugodno in enostavno poslovanje, sta tudi med najbolj priljubljenimi.

Več mesecev brezplačno
Paket Komplet uporablja že več kot 70.000 zadovoljnih uporabnikov. Nova KBM ga novim komitentom za tri mesece ponuja brezplačno; po tem pa boste zanj plačevali le 4,99 evra na mesec in tako imeli boljši pregled nad svojimi financami. Paket vključuje ugodne storitve, ki jih dnevno najbolj koristimo, in sicer:
•    neomejeno število dvigov na vseh bankomatih v Sloveniji in EU v EUR,
•    brezplačno spletno in mobilno banko,
•    neomejeno število plačil v EUR v spletni in mobilni banki,
•    neomejeno število varnostnih SMS-ov za debetno kartico Visa,
•    prekoračitev na računu (limit) brez stroškov odobritve*,
•    vodenje računa z debetno kartico Visa.

Če v roku 12 mesecev od sklenitve Paketa Komplet najamete še gotovinski kredit v višini 5000 EUR ali več za vsaj tri leta, boste zanj eno leto plačevali le 2,99 EUR.

Paket Premium pa Nova KBM ponuja brezplačno za šest mesecev. Uporablja ga že več kot 3000 zadovoljnih uporabnikov.
 
V Paketu Premium vam bo za finančno svetovanje in celovito poslovanje na voljo osebni bančni svetovalec. Ta je lahko osebni bančnik cele vaše družine, saj v Novi KBM ponujajo možnost, da Paket Premium sklenejo vsi družinski člani.
 
Vse vaše finančne posle, od naložb, depozitov do kreditov in zavarovanj boste uredili v posebnih prostorih, ki so namenjeni prav strankam Premium. Tako boste vedno deležni prednostne obravnave. Paket Premium lahko sklenete tudi že v prenovljeni udobni poslovalnici na Stritarjevi v središču Ljubljane. 

Kaj pa krediti?
Najem kredita je marsikomu trn v peti, zato sta NKBM-ova kredita Naprej in stanovanjski kredit še posebej dobrodošla – kolikor kredita odobrijo, toliko ga tudi izplačajo, brez skritih stroškov.

Ste vedeli, da je Nova KBM z več kot 800 bančnimi točkami najbolj dostopna banka v državi? Njihove storitve vam bodo tako vedno pri roki. Naj vam tudi to olajša odločitev, ko boste zamenjali banko.

Več iz rubrike