Melanie Seier Larsen, prva Slovenka v The Boston Consulting Group

The Boston Consulting Group krepi svoje moštvo vodilnih s 67 novimi partnerji iz celega sveta. Med njimi je Melanie Seier Larsen prva Slovenka, ki v tej vodilni svetovni svetovalni družbi zaseda tako visok položaj. Obenem je Seier Larsenova tudi prva ženska iz Srednje in Vzhodne Evrope med partnerji BCGja.
Fotografija: BCG
Odpri galerijo
BCG

Melanie Seier Larsen (39) se je pridružila BCGju leta 2014 in odtlej deluje v okviru pisarne v Budimpešti, pretežno v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Je strokovnjakinja za upravljanje človeških virov in za panoge dobrin široke potrošnje (consumer goods).

"Kot partner BCGja sem si zadala cilj, da še poglobimo naše strokovno znanje na področju dejavnosti široke potrošnje v tesnem sodelovanju s strankami v Srednji in Vzhodni Evropi," je povedala Seier Larsenova ob imenovanju na partnerski položaj.

The Boston Consulting Group (BCG) je globalno svetovalno podjetje in vodilno na področju poslovne strategije. S strankami iz zasebnega, javnega in neprofitnega sektorja deluje v partnerskem odnosu v vseh regijah sveta. Z njimi zasleduje priložnosti za povečevanje njihove vrednosti na trgu, rešuje najbolj kritične izzive in preoblikuje njihove organizacije. Partnerji v BCG določajo organizacijsko kulturo in strateške usmeritve ter sprejemajo vse managerske odločitve v tej vodilni družbi za strateško svetovanje v svetu. So intelektualni vodje, ki strankam prinašajo temeljne izkušnje in spodbujajo inovativnost v lastni organizaciji, in zagotavljajo rast BCGja zlasti tako, da sooblikujejo svetovalne skupine, ki so se sposobne spoprijeti z najzahtevnejšimi izzivi in preprekami svojih strank.

Novi partnerji se bodo več kot 900 kolegom partnerjem pridružili 1. januarja prihodnje leto.

Več iz rubrike