Lošinjski potujoči gastronomski hram

Otok Lošinj, znan po čudoviti naravi in bogati zgodovini, bo od 30. aprila do 4. maja postal raj za ljubitelje hrane in vina, saj se bo tam odvijal štiridnevni gastronomski dogodek Taste Slovenia. Na tej prireditvi se bodo vrhunski kuharski umetniki iz Slovenije zbrali v izbranih lošinjskih restavracijah, kot so z Michelinovo zvezdico nagrajeni Alfred Keller ter restavraciji Matsunoki in Bava v hotelu Bellevue. Skupaj bodo v zalivu Čikat ustvarili edinstveno enološko in gastronomsko izkušnjo.
.Več iz rubrike
Čeprav se Murdochovi srdito prepirajo, njihov imperij cveti
Zakaj so vlagatelji tako navdušeni nad njihovimi medijskimi podjetji?
Delničarjem 29 milijonov, nadzornikom nič višjih plač
Luka Koper: Ameriške carine krepijo promet z Daljnim vzhodom – Tovor iz severnoevropskih pristanišč se seli v južne kraje.