Kupujejo generatorje in potiho razmišljajo o selitvi iz Slovenije

Na osrednjem dogodku festivala podjetništva so člani Slovenskega kluba podjetnikov javnosti sporočili svoje ključne skrbi.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

V nadaljevanju preberite:

Podjetniki z nestrpnostjo pričakujejo infomacijo vlade, kakšna bo cena elektrike v prihodnjem letu, je eno ključnih sporočil današnjega zaključka festivala podjetništva.

»Kar nekaj podjetnikov že dela na generatorje, če bomo postali država, ki uvaža stare generatorje od vsepovsod, da bomo na njih delali, pa res nismo daleč prišli. Generator na dizelsko gorivo je trenutno cenjši kot vse ponudbe za elektriko, ki jih dobivamo,« opozarja izdelovalec izpupšnih sistemov Igor Akrapovič.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.