KMALU: Mednarodna konferenca na temo prihodnosti industrije – Future 4.0

Zanimivi govorci, bogata vsebina, možnost spoznavanja novih ljudi in ne boste verjeli – tudi zabava z mreženjem.
Fotografija: Lanskoletni dogodek Future 4.0. FOTO: SAŠA incubator
Odpri galerijo
Lanskoletni dogodek Future 4.0. FOTO: SAŠA incubator

Si želite stopiti v stik s proizvodnimi podjetji, ki vlagajo v nove rešitve in tehnologije? Iščete novo znanje ter poslovne in osebne povezave? Ali pa ste naveličani običajnih spletnih dogodkov?
 
SAŠA inkubator predstavlja mednarodno virtualno konferenco Future 4.0, ki bo v torek, 17. 11. 2020. Organizatorji obljubljajo, da vas konferenca Future 4.0 ne bo pustila ravnodušnih. Odpeljali vas bodo v novo dimenzijo dogodka kjer se srečajo industrija, tehnologija, inoviranje, korporacije in startupi.
 
Glavni cilj dogodka je neposredno povezati industrijske korporacije in zagonska podjetja iz balkanske regije, ki so ali bi lahko bile povezane z inovacijo v industriji 4.0.
 
Govorci po vrsti iz leve proti desni si sledijo govorci: Matthew Kressy – MIT, Ivo Boscarol – Pipistrel, Brian Matt – Harvard innovation Lab, Boris Cergol – Comtrade, Techstarts. FOTO: Future 4.0
Govorci po vrsti iz leve proti desni si sledijo govorci: Matthew Kressy – MIT, Ivo Boscarol – Pipistrel, Brian Matt – Harvard innovation Lab, Boris Cergol – Comtrade, Techstarts. FOTO: Future 4.0

 

Na konferenci vas bodo v prihodnost popeljali

  • BRIAN MATT / Harvard Inovation Lab, Accenture, Boomerang
Serijski podjetnik, katerega strast je razvijane strategij za ustvarjanje inovativnih in uspešnih produktov in storitev. Že pred 30-imi leti je ustanovil uspešno ameriško svetovalno podjetje za oblikovanje in inovacije Altitude. Leta 2017 je Brian prodal svoje podjetje podjetju Accenture in postal glavni direktor njihove inovacijske prakse. Svoje moči je združil s kolegom podjetnikom in ustvaril Boomerang, inkubator, ki ustvarja unikatne produkte in storitve na cvetočih trgih, nato pa določi najboljši način za njihovo monetizacijo. Brian poučuje, svetuje in mentorira tudi na MIT in Univerzi Harvard.
  • MATTHEW KRESSY / MIT, Designturn
Ustanovni direktor, MIT Integrated Design & Management. IDM integrira industrijsko oblikovanje, inženirsko oblikovanje in druge oblikovalske discipline z upravljanjem. Matthew je tudi direktor podjetja za oblikovanje izdelkov Designturn Inc., specializiranega za celovite rešitve izdelkov, vključno s količinsko proizvodnjo v Aziji, z zgodnjo integracijo vseh s tem povezanih disciplin za razvoj izdelkov, vključno s proizvodnjo. Pred ustanovitvijo podjetja Designturn, je bil soustanovitelj in vodja industrijskega oblikovanja in trženja komunikacij za SNI Innovation, skupino za razvoj in proizvodnjo izdelkov v Walthamu, Massachusetts.

  • IVO BOSCAROL / Pipistrel
Ivo Boscarol je ustanovitelj, izvršni direktor in solastnik podjetij skupine Pipistrel s podružnicami v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in na Kitajskem. Kot prvi zasebni proizvajalec letal na območju Balkana je od zgodnjih osemdesetih let prispeval k letalskim standardom za razred Microlight v svetovnem merilu. Njegovo podjetje je prejelo številne nagrade, kot sta Evropska poslovna nagrada za najbolj inovativno podjetje v EU leta 2010 in dve zaporedni zmagi na NASA Challenges v letih 2007 in 2008. Letalo Pipistrel je osvojilo naslov svetovnega prvaka, opravilo več letov po svetu in ima še vedno 11 svetovnih rekordov.
  • BORIS CERGOL / Comtrade
Dr. Boris Cergol je vodja poslovne enote za umetno inteligenco podjetja Comtrade Digital Services. Pred tem je bil soustanovitelj in direktor zagonskega podjetja, specializiranega za uvajanje umetne inteligence v gospodarstvu. Boris je trenutno tudi član izvršnega odbora iniciative AI4Slovenia in vodja ene od strokovnih skupin, ki irskemu uradu za standarde svetuje pri snovanju standardov, povezanih z umetno inteligenco.
 

O konferenci Future 4.0

 
Future 4.0 je mednarodna konferenca na področju industrije 4.0, ki gradivi mostove med industrijskimi korporacijami in startupi.
 
SAŠA inkubator, ki bo konferenco letos izvedel 3. leto zapored, je za Future 4.0 prejel tudi zlato priznanje za inovacije iz strani Regionalne Gospodarske zbornice.

Več iz rubrike