Kljub avtomatizaciji so ljudje še nepogrešljivi

Zmagovalna kombinacija v logistiki je digitalizirano skladišče, povezano z digitalizirano kurirsko službo.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

V nadaljevanju preberite:

Vse se dogaja v fizičnem svetu, v realnem svetu kilogramov, kubičnih metrov, kilometrov in ur. Bi šlo še hitreje in učinkoviteje? Vsekakor. Tudi podjetja na področju logistike in skladiščnega poslovanja vedno več vlagajo v avtomatizacijo, ki jo spremljajo visokoleteče obljube. Avtomatizacija procesov v logistiki ima veliko koristi, saj lahko najrazličnejše rešitve izboljšajo učinkovitost dela, zmanjšajo stroške in izboljšajo kakovost storitev za stranke.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.