Karierni dan v Krki

Študentom farmacije in kemije so predstavili poklice in delovno okolje v razvojno-raziskovalnih laboratorijih ter zaposlitvene priložnosti.
Fotografija: V Krki sprejmejo vse mlade z visoko energijo, zavzetostjo in pripravljenostjo prispevati k uspešnosti podjetja. Foto: Krk Press
Odpri galerijo
V Krki sprejmejo vse mlade z visoko energijo, zavzetostjo in pripravljenostjo prispevati k uspešnosti podjetja. Foto: Krk Press

V Krki so organizirali karierni dan za študente farmacije in kemije. Predstavili so jim poklice in delovno okolje v razvojno-raziskovalnih laboratorijih ter zaposlitvene priložnosti. »V svojo sredino bi radi pritegnili najboljše strokovnjake, ki si želijo nenehno pridobivati nova znanja – mlade z visoko energijo, zavzetostjo in pripravljenostjo prispevati k uspešnosti podjetja,« so sporočili iz Krke.

Kot so poudarili, želijo biti podjetje ustvarjalno mislečih, odločnih, samozavestnih in samoiniciativnih sodelavcev, ki svoje uspehe gradijo na timskem delu. Mlade sicer prepoznavajo tudi prek Krkinih nagrad, s katerimi študente pa tudi dijake spodbujajo k ustvarjalnemu in raziskovalnemu delu že od leta 1971.

Več iz rubrike

aktualno

Francoske sirarje je načela plesen

Tradicionalna prodaja sira v Franciji se je zmanjšala za več kot polovico. Državo tisočih sirov je covid-19 pahnil na rob prepada.

aktualno

Christine Lagarde: Čakajo nas globoke spremembe v svetovni ekonomiji

Gospodarska koronakriza, bo povzročila globoke spremembe v svetovnem gospodarstvu, je dejala Christine Lagarde, vodja Evropske centralne banke (ECB).

aktualno

Parlamentarno pot začenja paket ukrepov za drugi val epidemije

Odbor DZ za delo ima danes na dnevnem redu seje predlog novega interventnega zakona, katerega cilj je omiliti in odpraviti posledice epidemije covida-19 za državljane in gospodarstvo.

aktualno

Znano je kdo je imel lani pri sosedih največ prihodka in kdo dobička

FINA je obdelala letne računovodske izkaze, ki jih je do 30. junija oddalo 131.701 podjetij, ki plačujejo davek na dobiček, razen bank, zavarovalnic in drugih finančnih institucij.

Komentarji: