Karierni dan v Krki

Študentom farmacije in kemije so predstavili poklice in delovno okolje v razvojno-raziskovalnih laboratorijih ter zaposlitvene priložnosti.
Fotografija: V Krki sprejmejo vse mlade z visoko energijo, zavzetostjo in pripravljenostjo prispevati k uspešnosti podjetja. Foto: Krk Press
Odpri galerijo
V Krki sprejmejo vse mlade z visoko energijo, zavzetostjo in pripravljenostjo prispevati k uspešnosti podjetja. Foto: Krk Press

V Krki so organizirali karierni dan za študente farmacije in kemije. Predstavili so jim poklice in delovno okolje v razvojno-raziskovalnih laboratorijih ter zaposlitvene priložnosti. »V svojo sredino bi radi pritegnili najboljše strokovnjake, ki si želijo nenehno pridobivati nova znanja – mlade z visoko energijo, zavzetostjo in pripravljenostjo prispevati k uspešnosti podjetja,« so sporočili iz Krke.

Kot so poudarili, želijo biti podjetje ustvarjalno mislečih, odločnih, samozavestnih in samoiniciativnih sodelavcev, ki svoje uspehe gradijo na timskem delu. Mlade sicer prepoznavajo tudi prek Krkinih nagrad, s katerimi študente pa tudi dijake spodbujajo k ustvarjalnemu in raziskovalnemu delu že od leta 1971.

Več iz rubrike