Kako posluje vaša konkurenca?

Preverite, kje iskati prave informacije, s katerimi lahko izboljšate poslovanje.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Podjetniki morajo danes precej pozornosti nameniti informiranju in hitremu pridobivanju ključnih podatkov tako o razmerah na trgu kot o poslovanju konkurenčnih in partnerskih podjetij. S pomočjo kakovostnih in predvsem ažurnih podatkov se lahko pravilneje in hitreje odzovejo na nove priložnosti ali prepoznajo tveganja, ki lahko ogrozijo njihovo poslovanje. Zato je ključno, da dobijo prave informacije ob pravem času.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.