Predstavitvena informacija

Kako poslovati pametno in brez omejitev

Za to, da ste lahko sam svoj šef, morate biti odločni, podjetni, preudarni in organizirani. Zelo pomembno vlogo pri uspešnem poslovanju imajo skrbno nadzorovane in uspešne finance. 
Fotografija: Foto: Getty Images
Odpri galerijo
Foto: Getty Images

Ni pomembno, ali ste manjši samostojni podjetnik, zasebnik, obrtnik, kmetovalec, opravljate popoldansko dejavnost ali imate svoj d. o. o. – kakovostno vsakdanje poslovanje zahteva celovit pristop, ki se začne z izbiro banke in sklenitvijo ustreznega paketa.

Prednost samodejno odobrenega limita
Dobri paketi izstopajo po posebnih lastnostih, kot je na primer samodejno odobren limit na računu (brez dodatnih stroškov in dokumentacije), ki je vključen v osnovno ceno paketa in omogoča lažjo poravnavo tekočih mesečnih stroškov ali nepredvidenih večjih izdatkov, koristi pa tudi pri manjšem mesečnem poslovanju, kot so sezonski posli ali predplačilo za nakup določenih materialov. V paketu Smart Business Nove KBM ga, če ste samostojni podjetnik ali zasebnik, dobite za 8,99 evra, če ste lastnik podjetja, pa za 14,99 evra na mesec.

Poiščite banko, ki ji je mar za vas
Banke se vse bolj zavedajo, da njihovi uporabniki cenijo pristen stik in prilagodljivost storitev. V svetu, ki se nenehno spreminja in v katerem življenje kar drvi mimo nas, je to še kako pomembno. Zato vam NKBM ob sklenitvi paketa dodeli skrbnika poslovnega računa, ki vam pomaga izbrati primerne bančne produkte, reševati morebitne finančne izzive in vam svetuje pri finančnem načrtovanju.
Paket <a href=Smart Business lahko sklenete v poslovalnicah NKBM." img_id="153982"/>
Paket Smart Business lahko sklenete v poslovalnicah NKBM.


Dodana vrednost je brezplačno svetovanje 
Načrtujete projekte, želite pridobiti evropska sredstva ali usvojiti pripravo poslovnih načrtov? Za to vam je na voljo Podjetniški center, ki v ta namen ponuja brezplačno finančno-ekonomsko in poslovno svetovanje.

Poslujte pametno: paket Smart Business lahko sklenete v poslovalnicah NKBM.

Več iz rubrike