Izzivalni časi za najboljše izzivalce. Ste to tudi vi?

Če je vaš odgovor pritrdilen, potem boste v torek 15. in v sredo 16. sepetmbra 2020, prav gotovo z nami na v virtualni brezplačni konferenci City as a Lab – Mobilnost 2020.
Fotografija: City as a Lab – Mobilnost 2020 FOTO: Gorodenkoff / Shutterstock
Odpri galerijo
City as a Lab – Mobilnost 2020 FOTO: Gorodenkoff / Shutterstock

Z nami bodo vsi, ki se zavedajo, da se pred nami odpira nova era mobilnosti. V tej eri človeštvo ne bo preizkušalo le drugačne oblike premikanja s točke A v B, ampak bo priča tudi neverjetni transformaciji mest, aviacije, hihg-tech industrije in podobno.
 

Nova mobilnost = nov svet

 
Kako pomemben je razvoj mobilnosti in obenem kako pomembni so takšni dogodki kot je dogodek City as a Lab – Mobilnost 2020 dokazuje pozornost, ki jo izkazuje praktično ves svet. V živo se bo oglasilo več kot 20 govorcev z vseh celin svet in z vseh časovnih pasov; prav tako se števec udeležencev in držav, od koder se prijavljajo, vrti z neverjetno hitrostjo…  Tako bomo jutri natančno ob 9. uri po srednjeevropskem času iz Ljubljane sredi noči pozdravili Združene države Amerike, Latinsko Ameriko, zaželeli dobro jutro Evropi in Afriki ter izrekli dober večer Aziji in Pacifiški regiji.
FOTO: Delo
FOTO: Delo

In kaj bomo ponudili? Sanje!

 
Točno takšne, o katerih so sanjali največji vizionarji, futuristi in ki ga z večtisočletnim do sedaj zbranim znanjem svetovne civilizacije zdaj pretvarjajo v resničnost. Živeli jo bomo mi in vsi naši bodoči rodovi in tega se dobro zavedata organizatorja konference City as a Lab – Mobilnost 2020.

Medijska hiša Delo in podjetje AV Living Lab vesta, da nova era mobilnosti ponuja več kot le odgovore na vprašanje premikanja in zato sta k celostni sliki sodobne mobilnosti privabila najvidnejše sooblikovalce naše prihodnosti z vseh področji, ki se že povezujejo in v laboratorijih ustvarjajo našo novo realnost. Ta ne prinaša le možnosti za bolj udobno in hitrejše premagovanje poti, učinkovitejše povezovanje vseh delov sveta, ohranjanja planeta in zdravja, temveč tudi doživetja ter dobičke.


V resnici vam od torka do srede ponujamo dogodek City as a Lab: Mobilnost 2020, ki z vseh perspektiv ustvarja, analizira in prognozira industrijo velikanskih finančnih razsežnosti, saj je mobilnost ena najhitreje rastočih panog na svetu. To tudi ne čudi, saj se močno prepleta z digitalno tehnologijo, kar nam omogoča oblikovanje popolnoma novih poslovnih modelov in uporabniških izkušenj.
 

In kdo premika meje mobilnosti?

 
Vsi, ki premikajo meje v mobilnosti, bodo jutri, tj. v torek, 15.septembra in v sredo, 16.septembra 2020 z nami in to so predstavniki največjih igralcev, kot so Boeing, Uber, JP Morgan, Petrol, Airbus, Audi/AID, BMW, Daimler (Mercedes Benz), HPE, X Ronin design,  Via-van, Scania, Iskratel, Toyota, Groupe Renault, Zavarovalnica Triglav, Slovenske železnice, s predstavniki mesta Dubaj in številnih drugih organizacij.
 
Ustvarjajte (svojo)  prihodnost z nami tudi vi!
 

FOTO: Delo
FOTO: Delo

 

Več iz rubrike