Predstavitvena informacija

Investirajte preprosto – kjer koli in kadar koli

Svet investiranja v vzajemne sklade in trgovanja s finančnimi instrumenti je za marsikoga privlačen, a še vedno neznan.
Fotografija: FOTO: Nova KBM
Odpri galerijo
FOTO: Nova KBM

Kako začeti, katero dokumentacijo pred tem urediti in predvsem – kako začeti investirati takrat, ko se kot investitor odločim, da je »pravi trenutek«. Licencirani strokovnjaki Nove KBM si prizadevajo za odgovorno investiranje, kar pomeni, da stranka lahko preudarno izbere naložbe in podrobno razume tudi z njimi povezane pogoje in stroške. Odslej omogočajo investiranje v vzajemne sklade in trgovanje s finančnimi instrumenti tudi na daljavo, prek spletne oz. mobilne banke Bank@Net in mBank@Net.

Če še nimate odprtega osebnega računa, ki vključuje spletno oz. mobilno banko, ga lahko odprete kar prek mBank@Neta ali v kateri koli poslovalnici.

Pred začetkom investiranja in trgovanja na daljavo uredite dokumentacijo

S pomočjo prijaznih zaposlenih v kateri koli poslovalnici Nove KBM boste najprej izpolnili vprašalnik za določitev profila vlagatelja ter sklenili pogodbo o trženju vzajemnih skladov in pristopno izjavo oz. pogodbo o borznem posredovanju in vodenju računa nematerializiranih vrednostnih papirjev v primeru, da želite na daljavo trgovati s finančnimi instrumenti. Ko boste uredili navedeno dokumentacijo, vam je svet naložb v vzajemne sklade in trgovanja s finančnimi instrumenti na voljo tudi na daljavo. Premium strankam pa so na voljo osebni bančniki, s katerimi lahko uredijo vse potrebno.

FOTO: Nova KBM
FOTO: Nova KBM

Vse na enem mestu, dostopno 24/7

S pomočjo Bank@Neta ali mBank@Neta lahko pri poslovanju z vzajemnimi skladi sklepate nove pristope, kupujete in prodajate točke vzajemnih skladov ter opravljate prenose med vzajemnimi skladi Sava Infond in Raiffeisen Capital Management. Za Triglav Sklade sta trenutno na voljo vpogled in nakup obstoječih vzajemnih skladov. Še vedno pa vam je na voljo tudi vpogled v stanje vašega portfelja.

Prav tako lahko oddajate in pregledate izvedbe naročil nakupov oz. prodaj izbranih finančnih instrumentov, dostopate do obračunov in dokumentacije o opravljenih transakcijah in poslovanju ter spremljate gibanje tečajev delnic na Ljubljanski borzi v realnem času, na voljo pa vam je tudi dostop do tedenskih poročil in gibanj izbranih finančnih instrumentov na svetovnih kapitalskih trgih. Investiranje in trgovanje vam je na voljo v spletni in mobilni banki v zavihku Naložbe.

Ugodne provizije in posebna ponudba

V Novi KBM vam ponujajo ugodne provizije, v posebni ponudbi, ki velja do 31. 7. 2022, pa vam omogočajo prvo transakcijo brez obračunane posredniške provizije.

Ker se zavedajo dragocenosti vašega časa, verjamejo, da je investiranje v vzajemne sklade in trgovanje s finančnimi instrumenti na daljavo lahko tudi preprosto. S tem so prepoznali potrebe svojih strank, med katerimi raste povpraševanje po tovrstnih storitvah na daljavo.

FOTO: Nova KBM
FOTO: Nova KBM


Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.