GZS bo podelila priznanja za najboljše inovacije

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) bo danes v okviru Dneva inovativnosti na Brdu pri Kranju 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem. Pred tem bodo na konferenci predstavili možnosti, ki jih ponuja krožno gospodarstvo, nastopili pa bodo tudi trije motivacijski govorniki.
Fotografija: Tomi Lombar
Odpri galerijo
Tomi Lombar

Na konferenci Priložnosti krožnega gospodarstva bodo predstavili možnosti, ki jih ponuja krožno gospodarstvo - "od smeti do različnih materialov in tehnologij za najrazličnejše namene" Prikazali bodo priložnosti za razvojne projekte v okviru programa Obzorje v obdobju 2018-2020, udeleženci pa bodo imeli tudi možnost individualnih srečanj z drugimi udeleženci, piše na spletnih straneh GZS.

Sledili bodo motivacijski nastopi kuharske mojstrice Ane Roš, podjetnika Petra Slatnarja in specialistke za ustvarjalno soočanje z izzivi Nastje Mulej.

Ob zaključku Dneva inovativnosti bo slavnostna nacionalna podelitev priznanj za inovacije, ki jo sofinancirata javna agencija Spirit Slovenija ter ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Lani so zlata priznanja prejela podjetja BSH Hišni aparati, Lek (obe po dve priznanji), Adria Mobil, Akrapovič, Domel in razvojni center NELA, ETI in razvojni center eNeM, Gorenje, Hidria AET, Krka, M Sora, Acroni ter SwatyComet.

Več iz rubrike

Komentarji: