GoOpti: milijon pripeljanih potnikov

''Milijon prepeljanih potnikov je izjemen rezultat, še posebej pa smo ponosni na visoko visoko stopnjo zadovoljstva potnikov z našimi storitvami'' pravi Marko Guček, direktor podjetja GoOpti.
Fotografija: GoOpti
Odpri galerijo
GoOpti

Po raziskavah, ki so jih naredili po opravljenih vožnjah je za potnike najpomembnejša prednost platforme GoOpti njena zanesljivost. »Zagotavljamo, da potnika prepeljemo na cilj do določene ure, kar je pri letališčih res pomembno,'' dodaja Guček.

Milijon prepeljanih potnikov bodo pri GoOpti obeležili z različnimi aktivnostmi. ''Prek spleta bo potekala posebna nagradna igra, kjer se bodo zbirale najboljše potovalne zgodbe. Zmagovalna zgodba bo nato oživela v animiranem videu. Prav tako bodo po Sloveniji izobešeni plakati, prek katerih se želimo zahvaliti vsem zvestim potnikom, ki potujejo z nami. Vsakemu posebej izrekamo 'Milijonkrat hvala'. Posneli pa smo tudi poseben video, v katerem se predstavljata naš prvi in naš milijonti potnik,'' Lea Šuligoj, direktorica marketinga pri GoOpti.

Iz podjetja so se pohvalili, da ponujajo planetu prijazno obliko transporta: ljudje zmanjšajo uporabo svojega osebnega vozila in izberejo alternativno obliko skupinskega prevoza. Na podlagi raziskav soo ugotovili, da so v šestih letih prispevali k 350-odstotnem zmanjšanju emisij in pripomogli, da je bilo 245.000 manj vozil na cestah, kjer delujejo.

Več iz rubrike